HAR NI SNÖKAOS??

,

Vårt vinterhus!

.

Brrr, det är verkligen freezing här i Småstaden idag! Blåser gör det så det viner runt knutarna och när jag var ute en sväng nyss så piskade iskall snö mig i ansiktet och jag höll på att blåsa bort. Gaaah. INTE trevligt!! Fast det är ju härligt med ett vitt pudertäcke igen – allt blir ju s å mycket vintrigare och finare med det inte sant. Och kanske kan det tom bli så mycket snö nu att vi för första gången i vinter kan göra en liten tur till pulkabacken. Det är ju faktiskt rätt mysigt att kunna göra det (Moje har ju aldrig provat pulka!) och ta med sig lite korv att grilla över en brasa (brukar finnas en vid pulkabacken ute på ön på snöiga helger) och så varm choklad i termosen. Härligt Men än så länge har vi alltså bara lite puder på marken och hårda isiga vindar hos oss:)

.

.

Nu ska jag ut igen (tur att bilen redan är uppvärmd via appen!) och hämta Mojelito på föris! och stort TACK förresten för all feedback ni lämnar raringar – ni mina fina bloggisar är BÄST<3

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “HAR NI SNÖKAOS??

 1. Kaos vet jag inte;)
  Men vi har mer snö än vi haft sedan 80-talet, så här tidigt på vintern. Normalt kommer ju inte de stora snömängderna förrän i februari-Mars (runt sportlovet som är v.10 här uppe). Vi har just nu, här i Östersund, ca 70 cm snödjup, och nu ska det komma ytterligare 2-3 dm denna veckan. Det blåser rätt bra idag så det blir väldiga drivor.
  Jag älskar ju snön, så mig gör det inget. Tvärtom. Hatar slask, mörker och plusgrader så här års. Hellre -20 än +2 om man säger så;)
  Men efter påsklovet vill jag gärna snabbt ha vår, så då kan det få töa bort så fort som möjligt:)
  Susanne

 2. Vi hade det i natt men nu är allt pust väck igen.. snö, sen tö. Same as always in Gbg. Önskar vi kunde få ett pudrigt vitt vinterlandskap på västkusten men blir väl till att boka skidresa om vi ska få uppleva snön. Här är det mest regnigt och grått, ogilla på det.
  Har bokat en trip till The Reef bara för att fördriva årstiden lite, men efter att ha läst Jerka Johanssons blogginlägg om badhus tvekar man ju något haha. Han skriver om att “badhus med barn är det fulaste av alla fulkontrakt” och nailade det om man säger så. Inlägget finns här: https://jerka.cafe.se/fulkontrakt/
  Bröt ihop av garv..
  Ha en mysig kväll!

  1. ON SPOT!!!! Herregud så braaa. ÄLSKAR Jerka, har du sett hans insta också? Mamma tycker dessutom H är såå lik honom vilket ger extra poäng:)

   1. Ja sån sjuk fullträff hahaha! Yes, följer såklart på insta, bästa vardagsskratten 🙂 Ja men de är faktiskt lika, han & H, stiliga karlar 😉
    Bästa ändå:
    “rätt vad det är så böjer sig plötsligt Göte, 102 år fram för att hämta sin stålkam i väskan och vips så har din son mulats med..”
    Alltså jag döööör!! HAHAHA fy fan

Comments are closed.