INGEN TOPPENDAG DIREKT (MEN NY SOFFA ÄR BESTÄLLD!)

.

Vet ni – jag har beställt en ny soffa! En m j u k sammetshistoria ska även finnas hos oss minsann. Åh så himla härligt. Har velat ha en i sisådär ett år men inte vetat riktigt vilken modell och färg det ska vara. Vill ha en sköön soffan, det är prio nr ett. En ”hängasoffa”. En djup barnvänlig sak som även har bra kvalité och där tyget är avtagbart (så man kan byta tyg sen när skatterna har härjat klart och sammet kanske inte är det man önskar allra mest längre:) Soffor är ju en investering och det gäller att tänka på allt liksom! Finns så otroligt många snyggingar att välja bland men de flesta saknade något av mina krav. Men nu så bestämde jag mig (ja det är jag som bestämmer sånt hos oss) för en Great Lift från Eilersen, ja samma soffa som mamsen och papsen har. Älskar ju den. Tidlös, klassisk och omfamnande och bara härlig. Lagom stor och Mojevänlig. Tanken är att Ghosten ska få flytta ut men vi får se (om och när den blir till salu lovar jag att berätta i fall någon är intresserad) Vilken färg blev det då? Gissa! (Hade typ sömnsvårigheter för att jag hade så svårt att välja en haha:)

.

Annars är det en en sån där dag som bara snabbt kan bli överstökad enligt moi! Vaknade med migrän som inte riktigt vill släppa trots medikament, GALET snökaos, trotsigt stort barn och litet barn, p-bot på 1000 kr (utanför min egen grind!!!) trasig spisfläkt och ett dåligt humör. Fy. Har redan satt på mig jamasen här haha och bara väntar på att det ska bli kväll och att barnen ska sova sött (så jag ska få lägga mig med en stor skål smågodis och läsa nyinköpta magasins i soffan och med Sveriges Mästerkock på tv – vardagslyx för en 4-barnsmamma!:)

.

.

Vi ses imorgon igen vänner!

.

.

KRAM

.
.
.

21 kommentarer till “INGEN TOPPENDAG DIREKT (MEN NY SOFFA ÄR BESTÄLLD!)

 1. Jag gissar på ngt grönt eller blåaktigt alltså så läckert med sammet 👌🏻Kommer passa som en smäck 🤗

 2. Gaaah vilken dag! 😬
  Men det här med jamas, skål med godis, glossiga magasins och tv lät som en dröm! 😉
  Kram från en småbarnsmamma

 3. Sammet? Är ursnyggt 😊 men kan du njuta den med en liten? Det va modigt 😄 tror du beställt en blå som på bilden men den färgen är överallt så jag tror du tagit ngt annat vinrött kanske?!

 4. Det blir ju såååå dammigt med sammet…. tänker dammsuga hela tiden… ;-(
  Men gint när det är nytt!!! Och du är säkert duktig på att hålla efter dammet!
  Tror du valde någon grönaktig färg eller guld.
  Mörkblå tycker jag personligen är vackrast på sammet men verkar vara det vanligaste nu när det är poppis med sammet. /Stina

 5. Något klassiskt så antingen den mörkblå eller en mörkgrå. Så att det blir kontrast mot de grå väggarna.

 6. Jag tror du valt en mörklila soffa för det är fint i sammet. Det blir lite kungligt och funkar med allt.

 7. Supersnygg soffa! ✨👌🏼 Vet hur svårt det kan vara att bestämma sig för den rätta färgen… Gissar på ljust beige brun 😍

 8. Guld eller blå! Supersnygg soffa, som ser jätteskön ut.
  Pyjamas, smågodis, soffläge och Mästerkocken är ju lyx för vem som helst:)
  Kram till dig

 9. Jag tänker att den blir duvgrå, alltså grå med blått inslag. Det är verkligen en jättefin soffmodell!

 10. Hej! Härligt med ny soffa! Gör hel rummet.
  Ska du sälja din Ghost så är jag intresserad. 😊
  Ha en fin kväll!
  Katarina

 11. Jag tror du valde en mellangrå eller att du busat till det med en läcket petrolfärgad:)
  Susanne

 12. Eilersen har så fina soffor! Själv köpte jag en Eilersen Flap i tyg soft varmgrå, 340 cm så att många får plats. Till det har vi fåtöljerna Husk från B&B Italia. Så roligt med inredning, kul att se vad andra väljer och hur man bygger en fin miljö.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg