SMÅSTADSLÖRDAG







.

Färska lördagspics från Småstaden!

.

.

.Tjingeling bloggisar!

.

.

Hoppas allt är fint hos er!? Här är det bara bra och vi laddar för lördagskväll här hemma (Moje är övertaggad som alltid hihi och kör sin “dansa-på-tårna-till-techno”! Ettåringar som dansar kan vara det klart knäppaste + sötaste som man kan se:) Idag har vi haft en soft dag med bla dansprov och barnklädesshopping på stan och så prommis vid Mälaren och lunch på Kajen (alltså Kajplats 9 som är en supertrevlig restaurang nere i hamen och som ligger inte långt från där vi bor) Tog som så ofta Moules Frites som kan vara bland det godaste som man kan äta (fast inget slår musslorna och pommes fritesen i Normandie mmm) Det var jag och H och så pojkarna (tjejerna var upptagna med annat) Mysigt att dela upp familjen lite ibland så där så man fokusera på ett eller ett par barn åt gången (blir ju ofta ganska “stimmigt” med hela gänget haha. Jo de pratar i mun och retas och håller på mina små juveler också preciis som de flesta andra barn) Fast Moje märkte inte av vare sig lunch eller prommis för han sov non-stop, skönt:)

.

Ha nu en härlig kväll vänner så ses vi imorgon igen!

..

.

KRAM

.
.
 

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “SMÅSTADSLÖRDAG

  1. Jag gillar också K9 både maten och miljön. Och så ligger det ju vid vattnet det gillar jag. Fina bilder som alltid, proffsigare bloggen jag vet. Ha en fortsatt trevlig helg med dina fina killar (Och tjejerna också förstås) 😀

  2. Hei! Har fulgt bloggen din i mange år nå, før dere giftet dere. Får masse inspirasjon fra ditt varke hjem og skjønne familie. Har falt helt for din vakre Louis Vuitton veske, er det en Graceful PM eller MM? ha en fin dag!

Comments are closed.