LITE FILM PÅ EN FREEZING DAG

.

Idag gick jag och tjejerna och H på bio! Yes vi delade upp familia idag också och tog en date med bara tjejerna. Var typ en evighet sen vi var på bio ihop så det var verkligen dags. Och eftersom vi lovat en dag i backen men det var bara lite för oskön temperatur (enligt mig. Jag menar 10 minus och tokrått, fyyy) så kändes lite film i värmen som ett mycket trevligare nöje! Vi såg alltså Solsidan som ni kan se på picset ovan och den var riktigt bra. Hade hört både ris och ros om denna men alla vi tycker den är värd PPPP – även enligt Bea snart 9 år. Lite allvarlig emellanåt men det blev liksom inte fel tycker jag! På bilden är Schillerfamiljen på besök i Torekov i ”rätt badrockar för orten” dvs de ska vara slitna av väder och vind efter år av badande där (eller snabbt och hastigt inhandlade på Schuterman och medvetet  misshandlade av Mickan:) Så se den om ni inte redan gjort det!

.

Nu ska jag fixa middag och ikväll blir det homemade Sibylladinner dvs hemgjorda tunnbrödrullar med kokt korv, potatismos, räksallad och så en Pucko till det! M u m s!

.

.

Njut nu söndagskvällen så ses imorgon igen vänner!

.

.

KRAM

.
.
.

5 kommentarer till “LITE FILM PÅ EN FREEZING DAG

  1. Hej får jag bara fråga varför du skriver en del märkliga benämningar så som ’familia’ eller ’la familia’ och en massa saker på franska osv. Det kanske är din grej men för mig personligen så rimmar det inte bra i mina öron. Annars gillar jag att läsa om vad ni hittar på hela familjen.

  2. Ja men visst var den kul/bra?! Jag gillade också filmen. Tycker den var helt i linje med tv-serien 😃
    Låter som en mycket trevlig söndag!
    Kram!

  3. Har hört att solsidan ska vara jättebra!
    Kika gärna in på min blogg , där får du läsa om psykisk ohälsa , inredning , tankar och åsikter , hudvård m.m

  4. Oj så olika man kan vara! Tyckte inte alls den mätte sig med TV-serien men jag tyckte ändå den var sevärd. Mysigt med bio, vill få till det oftare men svårt med små barn i huset 🙂
    KRAM!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg