BARSKÅPET

.

Ikväll blir det liten kik på vårt barskåp i vardagsrummet här hemma! Detta platsbyggda skåp var ja bland det enda jag gillade när vi var på visningen för ex antal år sedan (huset var JÄTTEugly båda på utsidan och insidan men läget var superbra och det fanns lite ”potential”:) Här ser ni förresten lite presenter jag gett min darling! Tror det var farsdagsgåvor. En tjusig ishink med tång + riktigt flott drinkbok (en ”äkta” med plastad utsida och allt:) och..

 
.

.

drinkglas! Fina och tunga och läckert att de är olika tycker jag och allt hittade jag på Newport (inte spons) Uppskattade gåvor blev det och bra presenttips till de som gillar drinkar tycker jag!

.
.

.

Jag är dock mer en vindrickare (kan man skriva så!?:S) Rött mjukt bärigt vin ska det helst vara eller torrt friskt vitt, mmm. Jo jag gillar en del drinkar också – antingen riktiga fruktiga bomber (Pina Colada! Daiuiries! Åh! Välgjorda alltså med fina bär och frukter) eller så klart lite klassiker som GT (den med gurka och svartpeppar) eller varför inte en Moscow Mule. Slurp. I övrigt så är jag en cola-light-drickare av rang (beroende och helt utan is  ska den varaoch gärna lite avslagen:) och äppeljuice är också alltid mums. Och alla färskpressade juicer är ju underbara (utan is!) Vad har ni förresten för ”favvodrinkar och favvodrickor” bloggisar? Berätta gärna!

.

.

Ha nu en skön kväll vänner!

.

.

KRAM

.
.
.

23 kommentarer till “BARSKÅPET

  1. Har en fråga! Var/är du nöjd med din Cluster? Vill köpa en bordslampa som ger riktig mysbelysning, och funderar på att investera i en sådan! Vill även passa på och tacka för en så himla härlig blogg👌🏻 gillar verkligen variationen på inläggen (även om de som rör inredning ligger lite extra i topp hos mej☺️)!

  2. Dricker sällan drinkar vintertid, men på sommaren dricker jag allra helst min bästis oslagbara passionsfrukt-mojito eller hennes daiquiris, hon gör magiska drinkar 😋👌 Annars dricker jag helst öl numera, måste ha brist på B-vitamin eller nåt haha. Helst en iskall Peroni på flaska, mums. Ett gott chardonnay med is eller iskall cava är inte dumt heller. Rödvin tål jag inte så bra men en skvätt Amarone till kallskuret och goda ostar är ju himla gott alltså.
    Fint med det inbyggda skåpet!
    Kram & natti

  3. GT, Dark n stormy och syrliga, fräscha drinkar gillar jag mest. Vodka med Russian är också gott. På sommaren Aperol spritz. Och viner…
    Fint skåp! Det är nåt jag så gärna skulle ha.

  4. Jag fullkomligt älskar tequila!! Inte sån där billig man shottade som ung… måste va fin tequila, så en smarrig Margarita on the rocks med salt och Mexican mules (En mule med tequila alltså) är på min topplista. Blir aldrig bakis på Tequila, det sägs att den är den ända ”uppåt-spriten”. Och så rött vin eller iskallt Sauvignon Blanc… Skål då!!
    Gillar det fina skåpet och allt innehåll! Fina glas är ett måste!!

  5. Uppdatering. Och fina Tequila är svårt att få tag på i Sverige, fast Patron Anejo går bra till drinkar. Här i Usa finns stort utbud och när vi åker hem är det TaxFree i Amsterdam som gäller 🙂

  6. Åh!!!! Hade varit SÅ roligt att se bilder på hur huset såg ut när ni köpte det, ser ju ut som ett riktigt drömhus nu! Du kanske har såna bilder liggandes i arkivet förresten, relativt ny läsare här 🙋🏽‍♀️

  7. Caipirinha!! Så gott med massa lime och enligt mig ska den vara alkoholfri med tex Sprite istället. En riktig sommardrink. Namnet är svårt att både uttala och stava till, det är väl det enda negativa, haha!

  8. Hej
    Håller med jag gillar också vin allra mest . Dricker knappt aldrig drinkar . Men det är kul att ha ett barskåp och bjuda vänner som kommer på besök på en god drink.

  9. Jag är också en vindrickare men ska jag någon gång ha något annat att zippa på i någon bar blir det Strawberry Daiquiry!

  10. Hej, fint och uppskattat barskåp förstår jag 😉. Jag är absolut en vindrickare, helst vitt med lite bubblor i och lite chokladpraliner till. Min man är engelsman så han dricker endast, och gärna ofta, öl.

  11. Gillar också vin bäst, men blir det drinkar brukar jag oftast be bartendern fixa en ”fruktig men syrlig variant”. Gärna på Sourz apple.
    Sommartid gillar jag Sangria. Jag är dessutom så oglamorös att jag älskar den där i den fula plastflaskan från systembolaget ”Don Simon”..hahaha… Helst ska den såklart vara iskall, med extra is, några apelsinskivor och blir riktigt god om man lägger i ett par halvfrusna jordgubbar!
    Susanne

  12. Jag gillar oxå vin mest, men det kan även ibland vara gott med en kall öl eller två😃

  13. På vintern är det mest tunga rödviner som gäller, men på sommaren är det klassiker som daquiri, mojito, vit sangria eller prosecco som gäller. Moscow mule har jag aldrig smakat men det lät riktigt gott!

  14. Är oxå en vindrickare (rött!) av rang men älskar även öl (ipa), Whisky (singel malt) bubbel och rosé. Favoritdrink är nog Aperol Spritz!

  15. Gillar fräscha vita viner och gärna då och då en glas bubbel. När det gäller drinkar, så brukar jag vara förtjust i Margaritas, Mojitos samt Midori Sour.

  16. Hej! Tänkt och tänkt massor av ggr…Nu kan jag inte hålla mej längre!Fråga kan man ju alltid🙂Du fick en klänning av din svärmor för något års sedan.Den är från Stockholms klänningsfabrik, brun med vita prickar super snygg! Sökt och sökt men hittade den aldrig!Långsökt kanske men,har du den kvar? vill du sälja den till mej? Häls Anita från Umeå

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg