TVÅ SOM INTE ÄR HUNDRA

.

En nyopererad och en tokförkyld här hemma idag! Jag ligger ju mest bara ganska så orörlig i sängen och ser på serier (Just nu en engelsk dokumentär om Kungliga Huset Windsor på Netflix – älskar sånt) och H är hemma och vabbar Mojelito.

.
 
 


Trots förkylning och feber är det full fart så klart! Fast sitta en stund och läsa böcker men skatten fungerar ibland, han gillar böcker.

.
.

.

Inte alla böcker utan mest de med ramsor och sång och så favoriten – Bajs och Pruttboken! Den gör ”ljud med temat” och den älskar han. Tröttnar aldrig haha.

 
.
.

.

Så det gör vi denna fredag – bor i våra jamasar lyssnar på pruttljud och ser på Drottning Elisabeth & Co:)

.

.

Det kommer bli en l u g n helg med andra ord. Massa gott att äta och massa mysiga filmer och serier blir perfekt det.

.

.

Önskar er alla en mysig fortsättning på dagen! (Nu måste jag nog be H korrläsa detta innan publiceringen för jag känner mig rejält snurrig på mina Oxynorm här!)

.

.

KRAM

(Och tusen tack för alla krya-på-dig-hälsningar<3)

.
.

17 kommentarer till “TVÅ SOM INTE ÄR HUNDRA

 1. Låter som en mysig helg trots att ni inte är helt hundra. Ligga nerbäddad med nån bra serie kan vara rätt skönt ibland. Kolla in Younger på tv4play 😃👍
  Sköt om er!

 2. Ta hand om dig och släpp pressen att prestera. Livet kommer emellan ibland!
  Stor kram ❤️

 3. Varför svarar du inte på dina läsares frågor om din operation? Om det är privat hade du ej behövt läcka denna information både på Instagram och här på din blogg och förklarat ev. frånvaro med att du varit sjuk.
  Känns väldigt märkligt att säga A men inte B…

  1. Tina, Du menar det säkert inte men det låter som du tycker dig ha rätt att kräva svar?
   Krya på dig P.

  2. Tina: Vet inte om du är ny inom bloggvärlden. Men en bloggares främsta uppgift är att dra läsare till sin blogg och genom att säga A och inte B så klickar måååånga in för att se om bloggaren lägger upp nya uppgifter.
   Däremot borde kanske ett klargörande mot sina uppdragsgivare vore på plats, iaf bara något så enkelt att operationen rör inget om bukplastiken som gjordes för några månader sedan. Annars kan det bli så att läsare drar slutsatsen att det är något där som gått fel och därav inte vågar beställa tjänsten själv. Och det vore väl synd om företaget som spenderade pengar på denna blogg.

 4. Krya på dig! 🌸 Och vilken kul bok – din son verkar helnöjd må jag säga. 😁 Trevlig fortsatt helg

 5. om det är oxynorm du menar, så är det väldigt starka smärtlindrande tabletter du fått utskrivet. Det låter som något väldigt allvarligt isf. krya på dig.

 6. Krya på dig! Hoppas det inte är kopplat till din bukolastik ❤️ Oxynorm är ett oerhört potent smärtstillande. Ges till människor i livetsslutskede så ta det varligt med dessa små piller

 7. Hej! Följt din blogg många år men blir lite förvirrad som trogen läsare då du berättar att du opererats igen men inte för vad… Du berättar alla detaljer om din senaste bukoperation som dessutom var i samarbete med ett företag men inget om denna förutom att du fått väldigt starka smärtstillande tabletter… Jag förstår ingenting… Tack ialla fall för en inspirerande blogg : )

  1. För att du ska gå in på bloggen o se om hon uppdaterat. Hon vill göra dig nyfiken så hon tjänar mer pengar. Mycket enkelt.

 8. Tycker också att det är knepigt att du skriver om sjukstuga, sjukhus, operation… A men inte B… känns tyvärr som om du vill hålla läsarna på halster… tummen ner för det!
  Nen synd o.m dej och krya på dej såklart.

 9. Håller verkligen med många här ovan. Varför i hela friden ens säga att du opererats men inte varför? Men nämn inte något om operation då? Bara att säga att du är sjuk. Så uppenbart försök att läsarna ska klicka sig in här onödigt ofta för att få en förklaring. Tummen ner på det.

 10. Hej Petra!
  Hoppas du blir frisk och pigg snart igen. Konstigt att spekulera i hur allvarligt sjuk du är pga av vilket läkemedel du fått! Klart en operation alltid är allvarlig då komplikationer alltid kan tillstöta. Jag fick oxynorm efter att jag opererat bort halsmandlarna vilket ses som en ofarlig rutinoperation. Jag tycker det är härligt att du kan vara hemma hos din kära familj och fått med dig bra smärtlindring ☺ det är ett bra recept för återhämtning! Krya på dig
  /Johanna

 11. Vrf överhuvudtaget säga att du gjort en op om du ändå inte tänker säga för vad? Jooo för att, som se flesta redan påpeka, tjäna ännu mer pengar!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg