SÖT FILM

.

Just nu kanske jag inte är rätt person att tipsa om filmer eftersom jag är ”något påverkad av opioider” (men jag lovar att jag tar det försiktigt med medicinerna) och omdömet eventuellt inte är det allra bästa och tanken den kristallklaraste men jag såg en film som jag tyckte var s å mysig. Lite snörpligt slut kanske men härliga skådisar och underbara miljöer. Den heter Madame och finns på I-tunes topplista så hyr den ikväll om ni behöver lite mjuk härlig feelgood! Själv ligger jag åter igen i sängen och tycker lite synd om mig själv (och nej jag håller inte på och håller er på något halster gällande min operation utan har valt att inte berätta varför för jag orkar helt enkelt inte det. Men tyckte att ni kunde få veta ATT jag opererats iaf så ni förstår lite varför jag mår risigt just nu och har ont. Hoppas att ni förstår. Eller jag tror att de flesta av er gör det<3)

.

.

KRAM

.
.

49 kommentarer till “SÖT FILM

 1. Såklart vi förstår och du behöver absolut inte berätta allt för dina läsare. Tycker ändå du ofta är väldigt personlig i dina inlägg.
  Krya på dig!

 2. Det är skillnad på att vara personlig och på att vara privat i bloggandet! Och det är viktigt för oss bloggläsare att tänka på att vi inte har ’rätt’ till den information som du väljer att hålla privat! All heder till dej för att du överhuvudtaget orkar med att blogga när du faktiskt mår riktigt dåligt❤️ Krya på dej!

  1. Håller med, men det känns ju ganska onödigt att nämna operationen om man ändå inte skriver mer. Så klart undrar många.

 3. Jätte ledsen för att du behövt genomgå ännu en operation.
  Jag tycker bara att det är lite konstigt att du för lite drygt 2 veckor sedan lade ut en magbild och ”skröt” om hur stark din mage var efter en lyckad bukplastik?
  Hoppas du mår bättre snart!

  1. Men denna operation kan ju vara ngt annat bara för man plastikopererat magmuskler har man fortfarande tarmar och andra organ i magen som kan göra en akut sjuk tänker jag , hur tänker du?

 4. Tyvärr spekuleras det nog väldigt mkt om huruvida din bukplastik orsakat komplikationer och skapar i nästa led stor skepsis inför den klinik du nämnt i samband med denna.
  Varför nämna operationen alls om du ej tänkt berätta mer om den? Onödigt!

  1. Antagligen för att en komplikation uppstått och då blir det dååååålig reklam! Otippat…..

 5. Jag håller med Tina. Och speciellt har ju du Petra varit väldigt öppen hela tiden med dina besvär efter snittet & med bukplastikoperationen. Super tråkigt om det blivit komplikationer även efter den!
  Jag tänkte nog mer på att hon inte var helt nöjd med resultatet. Fortfarande.

 6. Det hade verkligen varit bäst att säga ingenting utan bara bloggat om typ blommor eller vädret. Nu undrar a l l a.
  Krya på dig!
  Kram

 7. Vore bra för oss läsare om du kunde berätta om ifall det är komplikationer efter bukplastiken,jag vet att stygn kan lossna när musklerna är hopsydda efter en distansplastik, men jag vet inte hur vanligt det är och det är inte det roligaste att göra om det. Men om kliniken samarbetat med dig och det misslyckats så är det ju inte ditt fel och du borde kunna berätta utan att kliniken kommer i dålig dager…svår sits när du själv mår så dåligt och kanske jättebesviken och ledsen för att sånt här händer samt all spekulation som det skapar med en sån här stor blogg..Önskar dig verkligen lycka till och krya på dig. Hoppas du kan ge oss läsare en ärligare information längre fram om det är något vi behöver veta om bukplastik som kan gå fel eftersom du gjort så mycket reklam om kliniken både nu och tidigare. Kram

 8. Gud va jobbigt det måste vara, oavsett vad. O jag sticker inte under stol med att jag är nyfiken på vad som har hänt eftersom jag själv funderat på liknande operation. Hoppas du orkar berätta i framtiden. Hoppas på satt förbättring.

 9. Hej! Kan du ha fått cystor akut och har t ex opererar bort en äggledare eller äggstock? Har gjort det själv, ingen höjdare. Stor kram!

 10. Hej Petra, hoppas verkligen du kryar på dig snabbt! Min åsikt är, att om denna operation har med bukplastiken att göra har du en skyldighet att informera dina läsare. Det ger en falsk bild av vad operationen innebär annars, och dina läsare riskerar att fatta beslut på felaktiga grunder. Jag känner starkt för detta, då min bukplastik blev misslyckad och jag fick göra om den. Slutresultatet för mig blev misslyckade oprationer och bestående men.
  Mvh
  Maria

  1. Oj jag ska göra en operation om 3,5 veckor. Vilka komplikationer fick du? Vill du berätta vilken läkare? Jag har 3 dagar på mig att avboka.

   1. Stygnen skar och släppte invärtes. Jag gjorde operationen på Akademikliniken i Stockholm, båda gångerna.

    1. Hej tack för att du svarade. Ja det är bra att känna till vilka risker det finns. Ska nu ringa och konsultera innan jag beslutar mig. På nordiska syr de fler lager har jag förstått.
     Hoppas allt är bra med dig Petra! Krya på dig

 11. Men hallå kvinnor VAD ÄR DET MED ER??? Helt otroligt att Petra inte kan få skriva den del hon orkar och vill. Ni är på och hackar nästan innan hon kommit av operationsbordet! Ni borde skämmas! OCH många av er börjar diskutera ER SJÄLVA för om det handlar om bukplastiken så vill ni minsann veta det för ER skull! Kan ni tänka på någon annan än er själva här. Kanske skicka en kram och ett krya på er och hålla igen kring resten! Usch! Jag skäms å era vägnar när jag ser vad ni skriver i flera av kommentarsfälten! Vad ger er rätten att tycka och tänka vad Petra ska dela med sig av och inte?! Om hon gav oss läsare en liten del så får det vara så. Tänk er för! Ni har ju inte en aning om varför P är opererad! Sjukt hur elaka ”vuxna” kvinnor kan vara mot varandra… En stooooor kram till dig Petra! ❤

  1. Oj, det var starka ord. Ingen här har betett sig respektlöst, förutom möjligtvis just du, enligt min mening. Det är väl klart att man vill veta, särskilt de som faktiskt har planer på bukplastik, i och med att Petra varit så detaljerad tidigare gällande operationen. Det behöver inte betyda att man inte har empati och känner för Petra.
   Det är ju möjligt att operationen inte alls har med bukplastiken att göra, och det enda Petra då behöver göra är att berätta det, så kommer ingen fråga mer. Hade ju varit ganska enkelt, eller hur?

  2. Skriver under till 100 procent på detta. Skärpning allihop. Och till er som ska operera er: Prata med medicinskt kunnig personal för sjutton, förslagsvis dem som ni valt att anlita!! Jag häpnar.

 12. Ja-a, det skulle ju har räckt med att säga att ”jag är ordentligt sjuk” och inte nämna ngn operation överhuvudtaget – då dkulle du ha sluppit alla dessa frågor. Men nu valde du att nämna det o då är cirkusen igång. Du borde knappast vara förvånad över detta…

 13. Brukar inte kommentera men jag är också helt chockad över hur många elaka och egocentriska ”troll” det verkar finnas här inne. Petra är väl inte er personliga slav heller som ni kan kräva av att hon ska berätta allt. Jag tror hon ville vara ärlig och berätta varför hon kommer vara sängliggande en tid. Jag tycker ni borde skämmas, har ni helt missat me-too rörelsens budskap!? Vi medsystrar ska peppa varandra, inte slå ner!! Krya på dig Petra!

 14. Hej!
  Blir återigen mörkrädd av hur ”vuxna” människor beter sig på nätet, skrämmande! Till dig Petra vill jag bara säga krya på dig och hoppas du mår bättre snart. Du är min favoritbloggare och jag hoppas du snart orkar komma tillbaka med dina härliga inspirerande inlägg.
  Kram Caroline

 15. Fast jag måste säga att många blandar ihop äppel med päron. Många tror att Petra är deras bästa kompis för att hon driver en blogg som är hennes försörjning. Dvs ni läsare drar in hennes lön. Hade hon inte fått betalt så hade hon knappast gett er den informationen. Detta är ingen blogg hon driver helt privat utan har givetvis ett vinstsyfte precis som vilket företag som helst. Petra är en erfaren bloggare och vet precis vilka reaktioner olika inlägg gör, hon vet hur hon ska styra sin trafik hit. Jag tycker att många idiotförklarar henne genom att tro att hon inte vet hur man sköter en blogg.
  Hon har själv valt att skriva om sin bukplastik för att hon får betalt för den. Annars hade hon knappast blivit så privat med er. Varför tror ni hon väljer att skriva en sådan privat sak som att hon opererats?hon hade kunnat fotograferat en vas lagt lite tidsinställda inlägg så hade hon sluppit frågor. Hon hade även lätt kunnat skriva att denna operation inte har med bukplastiken att göra. Men väljer att inte göra det. Reaktionerna efter är inte svåra att förutspå.
  Har inte sett några elaka inlägg utan snarare ifrågasättande precis som man gör när man tycker vilket företag som helst inte leverar de svar man vill ha på en produkt de säljer.

 16. Här man sagt a får man nog oxå säga b inte bara göra inlägg om hur dåligt man mår,bör väl bara vara i syfte att följare ska gå in xtra många gånger för att se om hon skriver vad som hänt. Min åsikt i varje fall. Hade väl isåfall bara kunnat skrivit att hon just nu drabbats av influensa och inte orkar blogga just nu.

 17. Klockrent det Camilla skriver här ovan… allt handlar om pengar, pengar… och Petra vet EXAKT hur hon styr sina läsare….

 18. Som sagt, så himla onödigt att nämna operationen. Du kunde sagt att du ligger i influensan, kört lite tidsinställda inlägg om vaser och blommor. Du är duktig på att provocera.

 19. Men herregud Anna, Mia och Caroline, vad ni överreagerar! Det är väl ingen här som betett sig respektlöst? Läsarna vill bara veta om det har med bukplastiken att göra, och det är väl inte konstigt, med tanke på att Petra valt att göra flera inlägg om den? Sponsrade operation på en offentlig blogg= ansvar. Dessutom tror jag vi får räkna med att Petra är smart, hon vet precis vad hon gör. Hade hon inte velat prata om den senaste operationen hade hon inte gjort två (!) blogginlägg där hon nämner den.
  Att vilja veta mer är inte respektlöst, jag tycker snarare att det är respektlöst och omdömeslöst att ta upp #metoo i sammanhanget.

  1. = Peppa inte sänka sina medsystrar. Att hålla varandra om ryggen istället för att dräpa. Det verkar vara många som behöver få sig en påminnelse om det..Go kväll.

   1. Just det . Och det gör man genom att kalla andra kvinnor som uttrycker sina åsikter i ett ämne ”elaka och egocentriska troll”?

 20. Hej Petra, jag fullständigt förstår om du inte orkar att berätta mer just nu. Krya på dig!
  Och till er som är nyfikna, var snälla och vänta tills Petra berättar mer. OM hon någonsin vill och orkar göra det. Det är inte sällan man måste vänta för några veckor efter operationen att få svar om det är allvarligt eller inte, och väntetid är alltid mycket stressande.

 21. This is such a beautiful blog to follow for inspiration with interiors. I appreciate that she openly shares her ”life” with the world. If fitness and anti-aging were done naturally, I would follow the blog for that too! As far as whatever is going on with her abdomen, if it’s from the cosmetic surgery then you have to chance the ”risks of complications”. What is happening to her may not happen to others thinking about having the same thing done. There are always risks. I do hope this is not life threatening or too debilitating

 22. Det är sant att Petra inte har något ansvar att berätta, men jag undrar vad Akademikliniken tycker iom att det inte är nån vidare reklam när massa människor antar att bukplastiken misslyckats.
  Kanske har Petra korrigerat den konstgjorda naveln som knappt syntes.

 23. Blir lite full i skratt på kommersen du skapar Petra.
  Ja, säger du A, kan det vara bra att skriva B. Om du inte vill att folk ska dra slutsatser som handlar om allt annat än det de gör.
  Håller med de flesta ovan att det hade vart smartare att skriva, jag ligger i influensan..
  Å lärdom till er andra damer oavsett vad detta handlar om. Inga ingrepp är ofarliga, inte ens lite stick i ansiktet.

 24. ja blir så full av skratt om alla dessa löjliga kommentarer….som dagisbarn pågång…

 25. Hej alla vuxna kvinnor som experimenterar med era kroppar. Själv njuter jag av livet och min mage som har fina ärr efter två underbara barn. Min man älskar mig som jag är och jag älskar min mage. Dessutom kan jag vara stolt över att jag visar mina barn speciellt min dotter att lyckan inte sitter i en slät mage vid 45 års ålder. Jag hoppas innerligt att inte någon av mina fina älskade barn ska hamna i skönhetsoperationsträsket.

 26. Så sant och bra skrivet, Maria. Lyckan kommer inifrån. Går icke att köpa för pengar eller operationer hur mycket ”ni” än försöker.
  Sylvia

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg