VÅR SÖNDAG I VARDAGSRUMMET

.

Min Lolo är lite krasslig idag också tyvärr. Lite trött och lite hängig så där. Och Bea verkade som vanligt och pigg imorse och åkte iväg på tennislektion bla men kom hem helt sänkt stackars liten. Så vi gör inte så mycket mer idag. Lyssnar på musik och läser.

.
.
 


.

Solen har ju verkligen strålat över vår stad idag och jag är så sugen på att komma ut och få frisk luft och r ö r a på mig! (Har ju inte blivit så mycket av den varan de senaste veckorna men snart hoppas jag vara i form för det) Så himla härligt och trots att det ju är absolut freezing ute så är det nästan vårkänsla nu när LJUSET äntligen börjar komma tillbaka. Yes det har idag varit ljust från ca kl 8 imorse och är det fortfarande nu när är kl 16.20, jag menar hur uunderbart:)

..

Såg ni Mello igår bloggisar!? Det gjorde vi! Ganska lamt startfält med Benjamin var ju suverän och bäst så det var verkligen b r a att han gick direkt till final (Och att Edward Bloms låt åkte ut, herreguuud) Och ikväll är det äntligen nytt avsnitt av Bron på 1:an, så spännande!

.

.

Njut nu resten av söndagen alla!

.

.

KRAM

.

.

.

 
 

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “VÅR SÖNDAG I VARDAGSRUMMET

  1. Hej
    Älskar din inredningsstil och har redan kopierat din väggfärg. Nu är jag på jakt efter en del mattor och likväl där har vi samma smak. Vilken matta (och färg) är det på bilden i detta inlägg?
    Fortsätt i samma stil. I love!

  2. Så fin dotter du har (ja alla barnen är fina) Hon är så lik HeddaStiernstedt i Vår tid är nu. Ha en trevlig afton <3

Comments are closed.