INFLUENSAN 2018

.

I sängen med Charles och Diana!

.

 

Host, host, host

.’
.

Huvudvärk, hosta, öronvärk, halsont, ögon rinner och näsan svider! Vad är det för dunderinfluensa som går i år egentligen?? Har ni också drabbats ev denna bloggisar? Aaaah. Feberfri ena dagen och så bam så har Moje plötsligt 40 grader och detta går ju aldrig över! Nu är i alla fall 4 av 6 friska men Moje och jag är fortfarande helt sänkta och jag ligger däckad i sängen och gör inte mycket förutom att sippa litervis med thé, äta glass och kika på Netflix. Är helt inne på kungliga historiska dokumenthärer (varvat med thrillerserier) och har  plöjt The Royal House of Windsor, Empire of the Tsars och nu The Story of Diana den senaste veckan.

.
.

.

Diana och lakritspinne från Hemglass är underhållningen idag. När glassbilen åkte förbi på gatan häromkvällen så var jag den  som ropade ut och kööööp glaaass till familjen haha. Har aldrig hänt tidigare.. SÅ gott.

.
.
 

.

Ledsen att jag är en så t r i s tbloggerska just nu vänner! Vill ju skriva roliga h a p p y inlägg:( Kanske ni kan tipsa vad jag kan skriva om? Eller kanske något som ni kanske är nyfikna på?

.

.

Som sagt så är det skönt att de andra här hemma är krya iaf! Just nu håller systrarna på att baka vallmokaka och donar där nere i köket, de är bara världens gulligaste<3

.

.

Ha fortsatt fin måndag nu raringar!

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

26 thoughts on “INFLUENSAN 2018

 1. Om du inte sett A royal affair dom finns på Netflix nu så är den ett måste. Alicia Vikander är ju bara helt magisk!
  Krya på er!

  1. Sett! Åh den är SÅ bra och fruktansvärt sorglig (speciellt då den är baserad på verkliga händelser)

 2. Inte kul att vara sjuk. Själv är jag inne på min andra vecka och den hemska hostan vill inte ge med sig. Älskar dina inlägg om inredning och alla bilder på ert vackra hem. Krya på dig!

 3. Krya på er!
  Skriv gärna om hur du upplevde att få barn vid 44 års ålder jämfört med när ditt första barn föddes. Vore kul att läsa! Kram på dig och tack för fin blogg!

 4. Lider med er, det nya året har verkligen dragits igång ordentligt, med diverse mindre trevliga sjukdomar. Magsjuka och influensa x2 här! Och nu har lillan plötsligt hög feber igen efter att ha varit feberfri ca 1 vecka. Näää, vår och värme tack!
  Ett inlägg med små tips på hur man får vardagen att fungera på bästa sätt när man är en stor familj, här har vi 3 barn och det är ständigt kaos överallt fast att man sliter ihjäl sig med allt plock och städ. Har ni städhjälp? Hur mycket hjälper barnen till? Mannen? Om det inte är för privat och du känner för att skriva ett inlägg skulle det vara väldigt intressant!
  Kramar Louise

 5. Har du sett The Tudors? Finns på Viaplay. Riktigt bra!
  Såg Young Victoria med Emily Blunt häromdagen, den var också bra. Jag fullkomligt älskar filmer och serier om brittiska kungligheter! 🙂

 6. Har sett The Crown på Netflix? Heelt underbar! Man får följa Drottning Elisabet och det är riktigt intressant och riktigt bra! Kan varmt rekommenderas! Krya nu på er du och Lilleman!

 7. Hej, har följt dig i flera år men senaste året har i princip alla inlägg varit om att du är sjuk, inte så pigg eller dina barn är sjuka. Feelgood bloggen har helt enkelt blivit en inte så feel good blogg. Att man är sjuk kan man förståss inte hjälpa men som läsare skulle det vara kul om “gamla” House of philia” kom tillbaka, med bra intredningstips mm och inte bara en statusuppdatering om att du ligger i sängen och inte är pigg.

 8. Jag gillar när du skriver och visar inredning, dukningar, recept, resor och familj.
  Jag gillar inte inlägg om Botox, fillers och plastik. Tycker inte att det är feelgood, gör mig mest ledsen. Gillar inte heller inlägg som kan tolkas som mycket skrytiga och det beror mest på att det brukar bli en sådan tråkig stämning i kommentarsfältet då.
  Hoppas även att du kan bli bättre på att svara på kommentarer. Tack för en fin blogg!

 9. Inredning alla dagar i veckan om du frågar mig. Du har en sån unik känsla för detta – din absolut bästa gren 🙂
  Bästa/Ann

 10. Drömhotell i världen.
  Önskelista till hemmet.
  Hur man bäddar snyggt.
  Arrangera vårkrukor ute (ack ja, 2 månader kvar), vad annat än penséer, violer eller snygga kombos med dessa.
  Fröbeställningar till trädgården? Mysigt att planera trädgård nu.
  Make-up must-haves
  Hälsosamma recept (ja, någotsånär iaf).
  God vardagsmat. Inspireras själv av Lotta vad-hon-nu-heter-tillsammans-med-ErikHaag och hennes små filmer på Coop
  Gillar Botox, sprutor, syror osv. Bra att veta vad man kan göra.

 11. Gillar också inredningsinläggen, men gärna mer billigare tips om dekoration, blommor etc och mindre dyra tips (eller bättre blandning kanske). Gillar också Botox, fillers och plastikinläggen, använde själv rabatt på ak innan jul. Vill inte se så mycket detaljbilder som det varit nu, där varken du eller hemmet är med.

 12. Gärna fler inlägg om botox och fillers, samt rabattkod till detta igen! Annars heminredning. Inte så mycket om barnen. Det är vad jag vill se mer av! 😀

 13. Fler inlägg om inspirerande tips på inredning, trädgård, böcker, mode/kläder -det du gör bäst! Att läsa om andras familjeliv är för mig, i alla fall helt ointressant.

Comments are closed.