STACKARS LILLA BARN (ELLER STACKARS MAMMA?)

.

Min lille ömme prins är så febrig och snuvig och inte går det över heller. Stackars stackars lilla barn.

.
.
 

.

Eller är det kanske så att det är stackars mamman som ju är helt sänkt och den här ungen är hur pigg som helst? Som här ovan, en bild vi kan döpa till ja “dryg”. En ettåring som levererar creepy-poltergeistblick för att mamman säger ajabaja och verkligen inte vill att han ska bita av den lilla lilla pluppen på mörkläggningsgardinlinelilinan och DÖ

.
.
 

.

Här har vi “påhittig och nöjd” – någon har blixtsnabbt hittat pappas godisgömma (under sängen! Hur naiv får man vaa?) och mumsar på ett stort geléhjärta och som man kan sätta i halsen och DÖ av (Dock visste jag inte det när bilden togs:)

.
.
 

.

Här är “jäkelskap” Plastpåse? Var kom den ifrån? ORKAR inte. Ni ser minen va, ettåringen VET ju att man inte får leka med påsar för det är absolut livsfarligt och man kan ja helt enkelt DÖ av det

.
.
 

.

Lägg till att ungen extremt våghalsigt & livshotande springer och hoppar i soffan, klättrar på armstöd och ska dra ner typ allt. Här har vi dock “gorgeous”, min absoluta favorit, och förklaring behövs inte. Sötnöt som sitter och leker fint. Ett sånt här smile och mamman mår genast lite bättre:).

.

Yes det är freedag idag och ja det får vi väl göra det bästa av helgen trots sjukligheter! Har ju fått massa bra serietips av er – tack för dem raringar (började kolla Retribution igår och den verkar lovande och spännande!) så serier ska plöjas när tid finns. Och god mat ska så klart mumsas ändå och ikväll tror jag faktiskt att det blir hämtmat och meezabonanza från Libanesen. Mycket kryddor och vitlök är ju alltid bra vid sjukdomar inte sant:)

.

.

Önskar er alla en riktigt mysig fredag! Jag hoppas ni är pigga och krya och ni som precis som vi kanske inte är det för göra det så mysigt det går ändå helt enkelt (och solen strålar från en knallblå himlen här över Småstaden idag – bara en sån sak är ju hur härlig som helst:)

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

14 thoughts on “STACKARS LILLA BARN (ELLER STACKARS MAMMA?)

 1. Hahah fy vad jag skrattade åt “creepy poltergeist-blick” !!
  Han kommer säkert vara lugn som en filbunke i tonåren om han är all over nu. 🙂 Hang in there bara!

 2. Gulliga bilder! Tummen upp på dina senaste inlääg + film! 🙂
  Var finner du libanesikt i Västerås?? så nyfiken!

  1. Ewa, pojken är perfekt. Tänkte du aldrig på att skriva det? Tänkte du aldrig på vikten av att vara snäll. Have courage and be kind, Ewa. Vad du gissar för ålder på någon annas barn, är det ingen som bryr sig om. Är du ovanligt stor eller liten för din ålder? Så modigt….. eller, snarare fegt. Bakom en skärm känns det tryggt och bra att sitta och döma. Eller hur?! Nej, ta dig i kragen nu och gör något produktivt. KRAM!

 3. Alltså .. humor!! 😂 “Och DÖ!!!” Hysteriskt roligt 😋 Jag ligger själv med någon form av bacill som yttrar sig genom att placera sylvassa rakblad inuti halsen och som förhindrar en från att svälja. Du vet, den vanliga förkylningen typ.
  Hoppas att ni mår bättre snart. Kram på dig

 4. Hej! Gulliga bilder på din lagom stora pojke som är i en perfekt storlek och ålder. Tänk vad barn är härliga ändå oskyldiga och små. Du Eva är tyvärr mindre härlig….och oskyldig….Att kommentera HUR barn ser ut på ett sånt nästan anklagande…sätt och vad du anser är rätt storlek på ett barn är riktigt konstigt , vad var syftet med ett sånt påpekande…är du barnläkare eller…vad..är rätt storlek anser du……??!🚼

 5. Haha vilket härligt inlägg! 💖
  Älskar alla händelser där man kan dö, kanske för att jag kom på mig själv att jag tänker precis lika dant. 🤣
  Krya på er! 🌹

 6. Märkligt hur vi tolkar saker olika, min tolkning av Inlägget om M storlek o ålder var att han är stor och fin och inte elakt menat men vad vet jag, jag kanske är godtrogen…

 7. Hahaha, jag kan inte förstå mig på evolutionen riktigt! Tänk att barn är så “farliga” för sitt eget bästa?! Mina är precis likadana. Men det är väl så de lär sig, gissar jag 😊

Comments are closed.