KLART ALLA ÄLSKLINGAR SKA FIRAS


.

Idag på Valentin så firas alla hemma hos oss och så har sett alltid varit! Skatterna ska ju bli extra gullade med också så klart och det blev var sin Allaghärtanspresent vid frukost och efter skolan väntade lite godsaker till mellis:)

.
.
 


.

Bea njuter vid matsalsbordet och runt halsen har hon sitt sprillans nya halsband! Ett verkligen ursött hjärthalsband med liten sten från Syster P och storasyster Lolo fick ett lika fast i silver (och tack snälla Marie på bästa Midtown för hjälpen med dem och tack pappis – vilken tur att man kan få hjälp med presentfixandet när man är hemma och sjuk<3) Själv fick jag en superfin stickad tröja av min Valentin som jag ska visa i ett annat inlägg.

.

.

Ha nu en riktigt mysig kväll raringar – det ska vi ha!

.

.

KRAM

.
.
 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “KLART ALLA ÄLSKLINGAR SKA FIRAS

Comments are closed.