P Y J A M A S P A R T Y

.

Åh mina vänner – igår tittade jag ju inte till er och det var för ett min hela  lördag gick helt ut på att fixa kalas! Beatrice hade önskat ett pyjamasparty med Unicorntema och eftersom vi varit krassliga så hade jag inte hunnit förbereda så mycket. Så hela källaren fick sig en genomgång och lekrummet transformerades till ett drömmigt kalasrum för en pinfärsk 9-åring..

.
.
 

.

Chokladcupcakes dekorerades (formar, fat och dekorationer  från Leilas Generalstore) Hittade så kul spritstull på Panduros som gör en ”lite veckig” frosting. Och apropå frosting så har jag ett tips till er med barn – hoppa den där Philadelphiaosten och använd smör istället (och vaniljessens) SÅ uppskattat av alla kalasgästerna.

.
.


.

Tretton ursöta små tjejer från klassen kom klädda i jamasar igår kväll och kalaset blev superlyckat. (ja jisses så kul de hade, de dansade och tjoade och busade och skrattade non stop:) Och storasyster med bästis var kalasvärdinnor och tog hand om alla på bästa sätt. Annordnade lekar (limbo, dans-stopp, sätta svansen på enhörningen) och serverade pizza, drinkar och tårta och såg till att alla trivdes. Yes de var var huur duktiga som helst och jag tror småtejejrna tyckte det var spännande och roligt att det inte var några vuxna med utan två snälla coola ”högstadietjejer”. Tårtan som ni ser ovan hade jag dekorerat med regnbåge och gulstjärnor och nio ljus och tallrikar och muggar med regnbågar kommer från Lagerhaus.

.
 
 


,

Gästerna fick också slå sönder unicornpinjata (och som de slog den haha – de där små kan verkligen ta i) och så fick de med sig varsin burk med sockervadd och så klart godispåse. Påsar och fina väggdekorationen och hattar kommer också från Leilas Generalstore och ballongerna har vi beställt från Ballongdekor här i Småstaden. (Hon som har det företaget har vi beställt heliumfyllda kalasballonger från flera gånger och hon är jättebra. Ringde dagen innan och gjorde min beställning och fick hemleverans på ett helt gäng ballonger för samma summa som typ 5 ballonger kostar nere på stan – tips!)

.

.

 

Alltså jag ÄLSKAR och fixa inför kalas! Pynta och piffa och ordna, så himla mysigt ändå och jag måste ju bara visa Bea inbjudningskort som jag beställde från Anna Göran Design. Så fina. OBS! Inte reklam. Bara tips:)

.

.

.

Ha nu en skön och fin söndag!

.

.

KRAM

.
.
.
.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “P Y J A M A S P A R T Y

  1. Åh, så fint och alla underbara pastellfärger gör ju inte saken sämre!
    Vilken lycka att få ha ett sånt fint kalas, vad duktig du är på att få till alla detaljerna!
    Med vänlig hälsning Monica

Comments are closed.