I annonssamarbete med & ANNONSLÄNKAR FÖR ÅHLENS

VARDAGSLYXIGT


 

Poster med molnig himmel hittar ni här (lägg till kanske en passepartout och så en snygg ram så har man en cool tavla för liten peng) Uursnygga glas som känns nya och kul och som jag bara m å s t e ha ett gäng av finns här. Linnevatten med lavendeldoft på alla nytvättade textilier ÄLSKAR jag och finns här. Finfin enkel mässingsljusstake med klo finns här. Lyxiga drömvasen just nu (senare fylld med pioner och syrener!) finns här. Nya mjuka sköna lakan i bra kvalité som tål många tvättar och i rätt grått (och andra fina färger) finns här. Snyggaste OCH hetaste lyxhanddukarna just nu finns här. Spännande nya doftljus utströsslade hemma är aldrig fel och detta doftar nytvättat, mmm, finns här.  Gillar verkligen Tareq Taylor, Mästerkocken 2018, och vill gärna  lära mig lite nya bra och hälsosamma vardagsrätter av honom i vår – kokbok finns här. Tuff ny sammetskudde med nitar till tvsoffan finns i flera fina färger här.

 

Åh vad det känns nu att den härliga våren är på gång! Bara ett par veckor till och sen är det mars, så himla underbart. Och iom att det börjar bli ljusare dagar igen så väcks den där inredningsivern och man får ju sån lust på n y t t. Inga jättestora saker vi vet utan sånt där smått och gott och lite lyxigt som man vill unna sig ibland och ja som gör en happy en vanlig måndag:) Lite dofta gott och lite extra fräscht. Jag är ju inne på den eleganta svala stilen, tycker det är så snyggt, och det ovan hade gärna fått följa med mig hem i ett par shoppingpåsar (det är ju lönevecka och allt – hurrey!). Att sprida ut lite här och där för att göra huset lite extra vårfint:)

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “VARDAGSLYXIGT

 1. Hej!
  Jag brukar aldrig kommentera men följer din blogg sen många år. Jag måste få berömma din smak, både inrednings- och klädmässigt 🙂 Den är top notch 🙂 Nu var jag tvungen att köpa ett kuddfodral och ett doftljus, plus gå och tända de jag redan har hemma 😀
  En helt off topic fråga: för några år sen hade du en gul mössa från DKNY x Cara – du är inte sugen på att sälja den? Jag tyckte den var ursnygg då och fortfarande efter 3-4 år tänker jag på den ibland (det måste ju betyda äkta kärlek, eller hur 😉 ).
  Ha en fin fortsättning på måndagen! /Mira

 2. Hur kommer det sig att alla saker kommer från Åhlens, är det kanske reklam, ett samarbete? Du kanske skulle nämna det då?

  1. Jag gillar inte heller dessa samarbeten, bloggaren väljer ut några saker ur deras sortiment och visar upp dem. Saker som säkert inte ens skulle inköpas av bloggaren….
   Håller med, tråkigt!

Comments are closed.