I annonssamarbete med MODESTO

FÖR VARMARE DAGAR

.

Jag har skaffat mig en vårkappa! En lite tuffare med dolda knappar i färgen french nougat – så snyggt till vitt och svart och sneakers i vår. Har ju mest vita och svarta kläder och det är så snyggt och fräscht att addera lite crème och beige

.
.

.

Kappan kommer från Inwear och jag hittade den här!

.
.

.

Men just nu är det ju faktiskt kallare än någonsin ute så kappan får vänta ett tag till innan användning och här ovan hänger den i ”receptionen” (min arbetsplast:) Och även om det hade varit finfint vårväder och varmt och fågelkvitter så kan jag ändå inte spatsera runt i finkappa – jag mår verkligen inte tiptop idag. Och t a c k söta  för alla tips! Nässkölj är på ingång OCH Sinoclear  och jag hoppas verkligen att det hjälper..

.

 

Vi ses snart igen vänner!

.

.

KRAM

.
.
.
 
 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “FÖR VARMARE DAGAR

 1. Vilken ljuvlig vårkappa! Visst längtar man efter vår. Kan säga att årets influensa måste vara flunsan from hell! Har aldrig varit med om något liknande. Hostat i 5 v nu. Hoppas du får en helg. Hälsning från ett kallt men soligt Skåne.❣❣❣

 2. Så fin kappa, den kommer nog passa dig tipptopp!
  Har faktiskt hört lite fågelkvitter här i Uppis.. känns som att våren är på g ändå trots allt.. <3
  kram
  Emmaline

 3. Fin!!
  Kan du inte blogga om Mojjes ytterkläder och tips på att klä honom i detta väder och i vår?

Comments are closed.