PLUS & MINUS PÅ SPORTLOVETS FÖRSTA DAG

.

Jag idag!

 
.

Tjingeling mes amis!

.
.

Äääntligen på benen på riktigt och tom utomhus igen efter dagar med sängliggande – obeskrivligt skönt faktiskt. Vad som dock inte är skönt är den här hemska iskylan som tagit vårt land i sitt grepp! Usch vad jag inte gilla kyla och massa minusgrader och när det är så där genom-kläderna-rått i luften. Hur har ni det som är uppe i norr och kanske firar sportlov i fjällen? Hört att det kan vara riktigt riktigt freezing och blåsigt på sina håll, hoppas ni har det bra och  kommer ut i backen iaf. Vi i vår lilla familia ska inte åka norrut på sportlovet utan köra lite spa och cityliv och även havsluft senare i veckan, känns som en riktigt bra idé just nu (Vill bo i en bastu och bli masserad från top till tå, mmm)

 

Nu ska jag kila iväg och hämta paket på posten här (älskar verkligen att hämta paket) och sen blir det en tur till en vän för lite ompyssling – precis vad jag behöver!

.

.

Ha en fin kväll nu alla!

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “PLUS & MINUS PÅ SPORTLOVETS FÖRSTA DAG

 1. Vi har det totally amazing här i Norska fjällen på vår hytte. Fantastiskt väder och fina spår, underbart helt enkelt. Fin jacka du har hoppas att ni får ett fint sportlov.

 2. Här i Eskilstuna hade vi sportlov förra veckan och var inte så högt upp i landet, bara till Romme. Men kaaaallt var det! Nu räcker det och våren kan komma 😃
  Kram och härligt att du är på benen igen.

 3. Här i Halmstad har vi också det ovanligt kallt. Jag ligger hemma sjuk men jag känner till och med här inne hur kallt det är ute. Det enda positiva är att solen visar sig i alla fall 🙂

 4. Det är torrare kyla uppe i norr. Det är fukten som biter genom kläderna. Mälardalen och kusterna är ju inte optimalt för kallt väder direkt.

 5. Du talar som om att hela landet har sportlov denna veckan. Det är bara Stockholm och runtomkring. Vi andra har redan haft. Göteborg hade för två veckor sedan och andra delar hade förra veckan.

  1. Du säger aldrig att du har sol, semester? Utan då måste du även rabbla vilka som inte har det?

 6. Här i Karlstad har vi oxå sportlov. I söndags åkte vi slalom i fantastiskt väder, – 8 grader o vindstilla med strålande sol. Idag har vi -10 o kraftig vind,fy vad kallt. Skönt att du mår bättre!

  1. Aaaaaah jag är SÅ avundsjuk!
   Trodde mig tycka om vintern men F-N vad kallt det är, haha!
   Njut för mig med!

 7. I Skellefteå har vi sportlov nästa vecka. Tempen här ligger på -26 grader idag och det gjorde den större delen av förra veckan också.
  Hoppas att kylan försvinner till nästa vecka annars blir det ett sportlov inne för barnen och det vore ju trist. -5 och sol då tack. 😊

 8. Jag och min man är i Palma och njuter av vår😊i går i solen hade vi 25 grader så härligt!
  Har precis som dig njutit av fantastisk pasta på La Perla❤️
  Vad underbart ni ser ut att ha haft det på sportlovet.
  Kram till dig

Comments are closed.