VI GÖR STOCKHOLM!

Här är vi ju! Lilla familjen är just nu i Stockholm för att ha lite storstadsliv ett par dagar. Äta gott och bada och shoppa och göra roliga saker. Som att gå på NK! Fast idag var NK och Hamngatan nästan ödsligt tomt och undrar ni varför? För att det är KALLT och snöigt (Vi gick från varm bil i garaget direkt till NK – Det är därför vi så ser varma och avslappnade ut:)

.
 

.

Mina bihålor har börjat stöka igen – nej det är inte klokt – trots ihärdig nässkölj, Nasonex, Sinoclear (djävulens påfund! Gör ju så oont) och Rinexin. Är inte tip-top direkt men ville ändå trippa iväg med skatterna och shoppa snyggskärp på Gucci. Precis som alla redan hade gjort så de var slut (så klart) och då och där slutade mitt shoppingsug så vi åkte till Kvarnholmen.

.
.

.

Där vi bor i denna häftiga byggnad Saltsjöqvarn och hotellet Elite Marina Tower! Wow! Så mysigt så och på hotellet finns Sturebadet Spa där vi ska spaa imorgon (och badsugna barn är välkomna på förmiddagen vilket är suveränt på ett sportlov:)

.
.

.

Så här ligger jag nu och bloggar och mumsar tryfflar och praliner! Inte fel alls faktiskt, trots envis krasslighet;)

.
.

Men nu är det dags att kila ner till restaurangen och äta middag här! Ha det så himla bra vänner så ses vi imorgon igen<3

.

.

KRAM

.
.
.

17 kommentarer till “VI GÖR STOCKHOLM!

 1. Jag jobbar som terapeut på Sturebadet Marina Tower 😊. Hade gärna kommit fram och hälsat på dig som trogen gammal läsare, men är ledig imorgon. Önskar er en jätteskön dag och hoppas ni blir nöjda! /Jenny

 2. Så fin du är!! Trots sjukdom och elände är du alltid lika fräsch, hur bär du dig åt?! Måste fråga om din kappa, så fin. Var kommer den ifrån?
  Kram från Skåne

  1. Tack söta – så snälla du är! Kappan är från Morris och jag ÄLSKAR den. Varm, go, snygg, klassisk + unik!

 3. Tar du rätt dos nasonex? Två sprayning i var näsa två ggr per dag är bihåleinflammation dosen….

 4. Har du provat sinova eller sinopret?? Gröna piller man ska ta mot bihåleinflammation?? Tycker jag brukar funka. Lycka till, trevlig tripp!

 5. Det är sportlov i Sthlm plus snökaos så därav lite folk. Vi stockholmare befinner oss i Thailand istället! 😉

 6. Håller med övriga – fräschaste sjuklingen 😃 Och så snygg outfit!
  Vi flyttade ifrån Sthlm (söder om) till Eskilstuna för dryga åtet sen (jobbade mitt i city). Här är knappt nån snö och så ska jag ta mig till city imorgon. Galet 😉
  Njut av spa:andet!
  Kram!

 7. Jeg har ikke lenger problem med bihuler etter at jeg sluttet med melkeprodukter. Det kan være verd et forsøk i alle fall mens plagene er som verst.

 8. Har ni bytt vagn? Har du varit nöjd med Buffalon? Står nämligen i val & kval att beställa en Buffalo Classic 😅🙈

 9. Jag har haft sjukt mycket bihålebesvär genom åren. Jag är faktiskt frisk numera. Men jag provade ett knep som lät flummigt tror det var på öron näsa hals dom tipsade detta , men som hjälpte till att lösa upp det som låg i bihålan . Massera kraftigt mellan näsan och bihåla massera tills det börjar gnissla sidan där du har besvär . Jag gjorde så ofta och dessutom drog i mig vatten genom näsan . Jag vet hur det är med bihålebesvär påverkar allmäntillståndet något vansinnigt. har även punkterat bihålorna inte alls kul. men testa gärna mitt tips och ge inte upp 🙂

 10. Så härligt med lite semester i närheten! Det där badet du lade upp bilder på på insta såg ju helt fantastiskt ut!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg