TRE ÖVERDELAR TILL EN UNDERDEL

.

Älskar den här stilen som är väldigt mycket jag och så basic – svarta jeans+blus+pumps – en outfit som funkar nästan jämt och överallt!

 

.

.

God Kväll vänner!

.

.

Så här på lördagskvällen bjuder jag på lite outfits innan det är dags för myset! (Vi har ju sjukstuga hemma med Moje men jag har bunkrat upp med massa gott-gott tills han har somnat och till Mellofinalen:) Visar ett par riktigt snygga schyssta klassiska svarta jeans (till bra pris!) som sitter som en smäck och har hög midja. Ett basplagg i garderoben som går att använda till många stilar och några tänkte jag visa er!

.
.

,

Här har jag jeansen till vårens allra sötaste blus med fåglar på. Ska ni bara investera i en blus med mönster så välj denna – den är helt enkelt underbar. Mjuk och skön och följsam och med fina svarta kantband, rund krage och coolt mönster. Funkar på kontoret och funkar på festen! Kommer från Second Female (Jag bär strl S och den är normal i strl)

.
.

.

Här har vi jeans och en lovely sockersöt rosa tröja! Det är sån där smickrande färg på den här ni  vet – som ger ansiktet fin lyster och så är den lite coolt boxig i modellen. Kommer från Baum und Pferdgarten (jag har strl S och den har rymlig modell)

.
.
 


.

Till sist – en riktig festblus! I spets men med snygg klädsamma och döljande fält över bysten (den kommer faktiskt med ett fint enkelt linne att ha under också men jag valde att visa utan) Lite sexy och samtidigt svalt damig och med vackra detaljer. Kommer från Baum und Pferdgarten den med (jag har strl 36 på den och blusen är ganska rymlig i strl)

.

.

.

Så det var lite inspo till vårgarderoben från moi! Jeansen jag har på mig på alla picsen är från Twist & Tango och finns här.

.

.

.

Ha nu en riktigt härlig kväll! (Och eftersom min stora favorit Dotter inte ens gick vidare så håller jag väl på Rolandz;)

.

.

.

KRAM

.
.
.
 

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “TRE ÖVERDELAR TILL EN UNDERDEL

  1. Jag älskar den översta blusen! Så snygg!! Jag gillar också att ha ett par jeans med en snygg blus till, då känner jag mig alltid snyggt klädd.
    Här blir det också mellomys och gottis 🙂 Men jag har ingen favorit i kväll, jag har inte riktigt fastnat för någon.
    /Sandra http://kojatillslott.se

  2. Den översta blusen 😘👌 Härligt med vårnytt! Vi är på väg hem från Branäs nu och jag känner att jag är färdig med vinter nu, längtar tills man kan skippa sockarna och slänga på sig ett par ballerina eller sneakers 😍

  3. Blusen är från Second female, inte Selected Femme : ) Blandar alltid själv ihop namnen.

Comments are closed.