I annonssamarbete med OCH ANNONSLÄNKAR FRÅN AV MIG VALDA FÖRETAG

I S I G T

Festoutfit som jag bara vet jag skulle kunna ha riktigt roligt i! Underbar bikerjacka i ljusblått på rea på Zalando, enkel snygg off-shoulder-top Gina Tricot, cool variant på pilotisar Ellos, örhängen från Sophie by Sophie drömpartyväskan med stjärna Net-a-Porter, vårfräsch snyggkjol Ellos, sandaletter Ellos.

.

.

Todelooo raringar!

.

.

Oh no – isigt vinterlandskap utan mitt köksfönster igen! Men vill ju inte ha mera snöö nu!.Efter sportlov ska det vara barmark basta – krokusar på gång i rabatten efter husväggen, grusiga Småstadsgator och fågelkvitter eller hur?. Inte skotta trottoar och skrapa bilrutor, SKAPLIGT trött på just det:) För att roa mig så kikar runt i butikerna efter outfit till kommande party – om ett par veckor ska vi till Stockholm på stor 40-årsfest och det ska bli så kul! Inte ofta man har barnvakt OCH är på fest tillsammans kan jag lova. Så mysigt också att komma iväg och bo på hotell. Just nu finns det massor med vårnytt i butikerna och när jag ska gå på fest så vill jag oftast ha klänning eller kjol, tycker det är så snyggt och skönt. En klänning som sitter som gjuten och är bekväm är det bästa när det är party  inte sant ch jag har några favoritmärken som alltid har suverän passform och som är tidlösa i designen.

.
 

.

Pinfärska underbara vårkarameller från svenska By Malina: Volangklänning, offshoulderklänning, klassiska spetsklänningen och min favoritklänning.

.

.

.

Ikväll skulle vi haft över några familjer på mysig middag men kan ni tänka er – Moje är krasslig igen..Febrig och snorig liten prins och jag blir TOKIG snart på alla dessa influensor och förkylningar som härjar i år! Aaaah. Måste ju vara något slags rekord i vabbande vintern 2018. Bara att ställa in med våra vänner och eftersom jag redan lagat middagsmaten tool ikväll så har vi massor att gott att äta i helgen iaf (Skulle bjuda på italienskt så jag kanske slänger upp lite bra recept om ni vill ha?:)

.

.

Ha nu en riktigt mysig fredag vänner!

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “I S I G T

 1. Jag håller helt med, efter sportlovet är jag helt färdig med vintern och vill ha vår! Snödroppar, ljusare kvällar, fågelkvitter och sitta i något ställe med lä och få lite sol på näsan.
  Hoppas ni snart får vara friska igen. Trevlig helg!
  /Sandra http://kojatillslott.se

 2. Vill ha vååår!!! Är så trött på vintern och all snö nu och alla baciller som sprider sig. Vi har också varit sjuka under februari, förkylningar i omgångar och nu i veckan igen. Har själv varit däckad i bihåleinflammation blääääk!
  Ös på med recept , tar ofta efter dig och koppar recepten. Senast förra helgen blev det din smidiga bea (såsen såklart).
  Krya er och mys på! Ha en fin helg!!

 3. Åh vad man längtar efter våren nu. Här i Karlstad så har vi massor med snö. Än så länge har vi inte varit sjuka, peppar peppar. Hoppas lilleman snart blir frisk igen. Vill oxå säga att du har bästa bloggen!!

 4. Läte just att februari 2018 slår alla rekord i vab enligt Försäkringskassan, mycket på grund av den aggressiva influensan. Tydligen ska mars blir en rätt trist historia också, men SEN är det bannemej VÅR! Krya på lillen!

 5. Våran lillkille är typ bara ngn vecka yngre än er M – och han började på dagis i mitten av januari. Han har varit mer hemma och sjuk än på dagis. Magsjuka innan han började så vi fick skjuta upp starten två dagar, sedan öroninflammation med Kåvepenin – hann gå tre dagar innan han fick ögoninflammation som typ höll i sig i tio dagar. Skulle ha gått nu onsdag-fredag – men jag vågade inte släppa dit honom för vi ska åka till sälen på söndag. Så vi har pusslat dessa dagar. Gillar vintern men inte dessa baciller som härjar 💩

  1. Men vad trist! Jag har arbetat en hel del på förskola och tyvärr är det så att de yngre mest är där och hämtar infektioner.
   Deras immunförsvar är otränat och därför extra känsligt. Ett litet barn kan ha upp till 15 infektioner per år utan att det är onormalt. Vanligt att de släpar hem virus och bakterier till övriga familjemedlemmar också. Barnen bygger successivt upp sitt immunförsvar och infektionerna minskar ju äldre barnet blir.
   Smart att hålla lillkillen hemma och inte utsätta honom för ny smitta.

 6. Kan det vara så att ni har glömt hur det var att ha småbarn och alla förkylningar/flunsor? Eller att de andra hade bättre immunförsvar när de var små? Mojje drar väl hem allt möjligt när han är på förskolan. Krya på er <3

 7. Jag har också fyra barn och sen februari har de turats om att vara sjuka. Igår hade min 1-åring feber igen men idag mår han bra. Hoppas att din lilla också kryar på sig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *