I annonssamarbete med OCH ANNONSLÄNKAR FRÅN AV MIG VALDA FÖRETAG

NYA KUDDAR & FINFINT MAGASIN

.

Lite nya kuddar har hamnat uppe i tvsoffan och det blev så fint! Tänk vad ett par fräscha kuddar kan göra ändå:) Rutiga ljusgrå l o v e l y lyxiga sammetskuddar från Newport och så ett par grågröna härliga från Hemtex! Hemtex har förresten riktigt mycket snyggt i shopen nu av designern Emma von Brömssen, båda dessa i bomull som heter Fjäder och så ett mönster med fåglar Paradis. Finns i servetter och bäddset  och dukar och handdukar och koppar mm mm här.

.
.
 

.

Och idag köpte jag nya Elle Decoration och dra mig baklänges så mycket fint det var i detta nummer! Fullproppad med inspo och med en av mina favoritbloggares hem på omslaget – snygga Johanna. (Missa inte henne om ni kanske har lyckats med det:)

.
.

.’

Det är faktiskt så himla mysigt där uppe under takkupan – här hänger vi jättemycket eftersom Moje har sitt rum alldeles bredvid (alla sovrum utom Trulles ligger ju på övervåningen)

.
.

Nu ska jag iväg och träna här och efter det ska jag minsann svänga förbi Pressbyrån och köpa mig en påse med favvogodis! “Utgifter och inkomster” ni vet haha (och jag är så galet gottesugen just nu, mmm)

.

.

Ha nu en mysig kväll nu raringar så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.
.
.
 
 

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

7 thoughts on “NYA KUDDAR & FINFINT MAGASIN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *