HURRAAA FÖR LOLO IDAG!

.

Visst är buketten som jag köpte till Lolo bara helt ljuvlig??

.
.

.

Paket inslagna och redo att bäras upp till den pinfärska fjortisen! (Papper, snören och kort hittat på Akademibokhandeln)

.

.

Tingeling freeedag!

.

.

Riktigt solig vacker 16:e mars har vi här i Småstaden idag! Åh jag har fått såna där riktigt härliga vårvibbar nu de senaste dagarna och det är bara den skönaste bästa känslan. Förstå att ALLT ligger framför oss nu, våren och värmen och utemyset, mmm. Ljuset är ett helt annat nu, så himla klart och fint, och jag älskar det! Och nu är det helg runt hörnet och den är SÅ välkommen. Dock är inte Mojes magåkomma så där jättevälkommen… Aaaah. Är det inte det ena så är den andra farsoten som kommer från dagis! Så prinsen är hemma med mamsen idag och det är som tur är inte den allra värsta typen av magsjuka så vi tar det mest lugnt bara. Ser på film och äter Piggeliner (och just nu sover han så sött i sin säng)

.

.

Hur som helst så är det vår Lolo´s dag idag och jag gick upp tidigt och fixade nya önskefrukosten – nygräddade belgiska våfflor med färska bär och Nutella! Skatterna verkar helt ha övergett tårta på morgonen nu efter att jag köpte det där våffeljärnet och jag förstår dem. SÅ goda blir de.

.
.

.

Pics från när jag förberedde frukosten i matsalen! (Hann bara inte med några fler kort med systemkameran sen) Men skatten fick finfina presenter iaf och hon blev så glad och nöjd så (Vårjacka, jeans, sneakers, tröja, sjal och bok fick hon av oss)

.
.

.

Ett instaplas från @housofphilia på vår våffelfrukost!

.

.

Så det blir en lugn hemmadag idag mao! Trulle och Lolo ska till deras pappa i Stockholm och fira vidare ikväll så det är ju bra att de slipper en krasslig lillebror:)

.

.

Ha nu en riktigt solig och skön fredag vänner! (Kikar nog in till er lite senare igen om läget tillåter:)

.

.

KRAM

.
.
.

7 kommentarer till “HURRAAA FÖR LOLO IDAG!

  1. Grattis till oss idag (blir dock aaaaningens äldre😉) 😃
    Hoppas Lollo får en fin dag. Ordentligt firad har hon ju verkligen blivit, vilka fina paket.
    Kram och ha en fin helg! 🌸☀️

  2. Kan man få se ett inlägg gällande kläderna Lolo fick? Behöver lite inspiration, har oxå en tonårstjeja 🖒

  3. Åh vilken underbar blombukett, älskar rosa, skulle gärna kommit ned till det finaste presentbordet, älskar presenter trots att jag snart fyller 68 och fortfarande mode och inredningsintresserad (min dotter som tipsade om din blogg, ni är nästan jämnunga) Trevlig helg önskar damen i Luleå

  4. Vad är det för våffeljärn? Har letat ett för belgiska våfflor men hittar bara såna för 2000kr, lite dyrt om man använder det några ggr/år…

    1. Min man hittade ett på Coop för dubbla våfflor på nedsatt prismor mN använder den sällan tycker inte jag att man behöver lägga så mycket pengar, det blir bra ändå. En Soue Vide eller crockpot hade jag nog lagt mer pengar på isf. Lycka till.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg