CHARGE BATTERY

.

Igår gjorde vi en riktigt mysig utflykt! Vi packade med oss massa god matsäck i form av bagels, foccacior och croissanter mm från Espresso House (passade på att springa in där efter jag har tränat nere på stan) och gjorde kaffe och varm choklad och stoppade ner i ryggsäcken. Tog med snowracer och skridskor och småskatterna och gick ner för backen ner till Mälaren och isen för att att njuta av soolen. Det var bara en så otroligt fin dag och perfekt för en utflykt med en liten som varit krasslig och kanske hade en eller två magbaciller kvar (Nu är han ju iofs pigg som en mört  men ni vet ju, man vill inte utsätta någon andra för ev magsmitta  inom 48 timmar:)

.

Hur som helst. “Erfaren yrkesbloggare” som man är (nåväl) så tog jagtå klart  med mig min systemkamera för att knäppa massa fina pics där på isen!.Ibland är det ju extra kul att fotografera och igår var en sån dag – perfekta förutsättningar för mysiga vardagliga bloggbilder… Jag packar upp matsäcken ute på Lillåudden och ska ställa in inställningarna på kameran och då dör den givetvis – charge battery – så de tre picsen ni ser är alltså det som blev. Men jag kan ju berätta att bakom mig och kameran låg Mälaren och badade i solsken och det var jäättefint. Så då vet ni det! (Finns pics och film på det på min Instastory om någon av er är nyfiken på hur det såg ut:)

.
.

 

.

Jag bara älskar picknick och att göra små utflykter med matsäck! SÅ enkelt och mysigt att snabbt göra med barnen och allt är ju alltid mycket godare när man äter det ute under bar himmel i solen. Vi är inte så duktiga på att komma iväg bara (typ nästan aldrig om jag ska vara ärlig) men det ska bli ändring på det – 2018 ska bli picknickutflykternas år minsann!:)

.

.

Yes igår var jag en riktigt hurtis! Först 20 min pw + 30 min löpning på gymmet, sen lite rygg och magövningar på det. Sen ut och promenera i 2 timmar med vagn och ryggsäck, yes jag var helt slut igår kväll och somnade i  soffan framför Stjärnornas Stjärna. Är ju inte van vid så mycket rörelse på en gång haha (men det ska bli ändring på det också!)

.

.

Nu ska jag fixa lunch här och sen ska vi hem till lite vänner och söndagshänga en sväng!

.

Ha nu en riktigt skön söndag!

.

.

KRAM

.
.
.
 

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

MIDSOMMAR 2018

. Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården…

G L I T T E R

  . Tog ett par pics nedanför huset i kvällsljuset igår! Bara för att jag…

3 thoughts on “CHARGE BATTERY

  1. Är också picknick-älskare! Bor nära både skog och hav så det blir ofta fika med kidsen & vovven, så himla mysigt. Grattis till Lolo i efterskott, stora tjejen! Så himla lik dig.
    Läste ditt skönhetsinlägg och måste bara tipsa om min favoritfoundation Flawless Satin från Sensai, heeelt grym. Sen har jag flera favoritkrämer från Yves Rocher faktiskt, bra produkter i mellanprisklass.
    Nä nu måste jag ut på altanen och frossa i solen, som vi har även på västkusten, yey!

  2. Ser riktigt mysigt ut på de få bilderna som blev 😉 Lätt och roligt att göra med barnen och härligt med all frisk luft, speciellt nu när vårsolen börjar att värma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *