CÔTE D´AZUR

.

Drömmen om Rivieran! Jet-set a la sixties, happy beachlife, pinfärska ostron och Jane Birkin på trampbåt.

 

.

.

Tingeling vänner!

.

.

NU mina raringar måste jag verkligen be om hjälp så här på bloggen! Iaf hjälp från er som har en villa, kanske vänner med villa, kanske bekantas bekantas bekanta med en villa eller helt enkelt v e t en härlig villa som går att hyra på Rivieran och som eventuellt är ledig i sommar. Har ju faktiskt ganska många besökare varje dag  (har en Sveriges populärare privata livsstilsbloggar och lika många besökare som tex kända bloggerskor som Forni och Tungården – det kanske ni inte visste va?:) så möjligheten finns ju att någon av alla er läsare kan hjälpa mig.

.

Det är nämligen så att vi tillsammans med goda vänner plötsligt bestämt att det ju är DIT vi ska åka på semester i sommar. Njuta Côte d Azur maximalt och jag som har varit i Frankrike typ runt 30 ggr men faktiskt aldrig varit just där är s å exalterad nu. Det ska bli så himla himla härligt! Har alltid velat åka dit och har den där drömmen om soliga Rivieran som så många andra. Slingriga bergsvägar och palmer och shopping och en latte på en uteservering i solen vid strandpromenaden och åka nedcabbat med sjal i håret…Våra vänner har också barn och är hur städade och trevliga och prydliga som helst och tillsammans så är vi typ drömgästerna jag lovar – ordning och reda 100% garanteras.

.

Perioden vi planerar att åka ner är veckorna 29 och 30 dvs de två sista veckorna i juli och eftersom det är högsäsong då så är det inte helt lätt att hitta ett ledigt hus nu som ni förstår. Vi har inga enorma krav förutom på vårt boende att det är ett fräscht och hyfsat barnvänligt ställe och så måste det finnas pool. Och minst 8 bäddar och gärna i områdena St Tropez-Saint Maxime-Less Issambres-St Raphaêl och upp mot Nice men andra ställen kan fungera också, bara det är nära till en by/stad. Cést tout!

 
 

.

Hoppas verkligen vi hittar något Rivieraboende nu i dagarna – håller tummarna ordentligt här! (Klassiska Life-on-the-Riviera pics av fotografen Slim Aarons)

.

.

.

ALLA semesterhustips emottages väldigt tacksamt och maila mig gärna på adressen houseofphilia@hotmail.com om kanske DU vet var vi ska bo!

.
.
.

Ha nu en härlig dag!

.
.

KRAM

.
.
.

9 kommentarer till “CÔTE D´AZUR

 1. Du kan ju fråga Maryvonne om deras ställe i La Lavandou (ganska nära Saint Tropez) är ledigt just då. Det är fransk semester just då.

  1. Ni kan väl fråga Kungen om han hyr ut!! Skämt åsido, det här är ett bra tips tror jag, vi har hus i Spanien och är med i flera grupper på FB och där är det ofta folk som frågar om att få hyra hus/lägenhet och väldigt ofta är det flera som svarar och erbjuder! Lycka till, hoppas ni hittar vad ni söker. Medelhavet är fantastiskt!

 2. Har lägenhet i Antibes och rekommenderar det starkt. Lugnt genuint och nära till allt!
  Hoppas ni hittar nåt bra

 3. Alltså äääääälskar rivieran – har varit där de senaste 4 somrarna och är helt såld. Vi har hyrt hus nära St Raphael men tyvärr hyr ”vår” kontakt inte ut längre – men hoppas du kommer att få napp. Så som jag ” känner” dig från bloggen kommer du passa så bra på rivieran 😘. Förutom alla läckra städer som finns utmed den härliga slingriga vägen som går från Nice till st Maxim så måste ni besöka bergsbyarna – Eze och St Paul de Vence är heeeelt underbara. Ja och så en tripp till Monaco förstås via Nice och de gamla stadsdelarna där – sagolikt vackert är det. Och såklart den långa ljuvliga sandstranden i Cannes. Kan hålla på hur länge som helst – jag älskar verkligen Frankrike ❤️🇫🇷. Så avis på dina sommarplaner ☀️.

 4. Vi hyrde en fantastisk villa med 10 bäddar och egen pool i Le Rouret förra sommaren via http://www.provacances.se
  Varje morgon åkte mannen till byns bagare och köpte nybakade croissanter till frukost, ljuvligt!!
  Lycka till!

 5. Bonjour il y a un site en France où trouver des locations de villa c’est ”LE BON COIN” bonnes recherches.

 6. Underbara rivieran! Har du kollat på Homeaway siten? Där brukar vi hyra.
  Hoppas ni hittar något som passar för er. Kram

 7. Kolla med Sandra Beijer. Hennes mamma har ju ett hus i Cap de Antibes. De kanske hyr ur. O det finns under många härligare trällen än CdA. Love it.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg