I annonssamarbete med OCH ANNONSLÄNKAR FRÅN AV MIG VALDA FÖRETAG

MÅNGA LYXIGA BLUSAR SOM INTE KOSTAR MYCKET

.

Pop Out!  Jag igår i riktig härlig och så där smällig blå färg på nya puffiga silkiga blusen. Och visste ser den exklusiv ut? Det är den inte alls kan jag berätta:) Köpt på Gina Tricot för endast 249 kr (!) Jag och även vännerna köper faktiskt ofta just blusar och överdelar på Gina, de har alltid en massa snyggt när man plötsligt vill ha något coolt och nytt!

.
.

.

Visst är väl blusen fin? Åh tänk sen vårsnygg till ljusa jeans om ett par veckor (För dig nyfiken finns den i flera riktigt härliga färger här) och för er som undrar så har jag runt halsen ett nytt långt halsband med hänge i form av en guldkula och en liten sten från Bud To Rose (Köpt på Midtown i Västerås) Älskar verkligen långa vackra halsband!

.
.

.

Fler underbara vårsnygga och lyxiga blusar från Gina Tricot! (Och tänk att alla kostar b a r a runt 2-300 kr!) Vit blus med smock och svart band här, puderfärgad glansig blus med ballongärmar här, ursöt prickig blus här, klassisk ljusrosa blus med puffärm här, grönrandig glansig pyjamasskjorta här, lovely blommig blus med svart rosett här, sommarens blus med citroner här, mönstrad ljusrosa blus med ståkrage här, klassiska vita funkar till allt blusen här.

.

.

.

Åh idag är sån där dag då jag bara vaknade upp på helt fel sida! Ni vet när man inte ens vill kliva ur sängen och är lite allmänt häxan surtant när man slår upp ögonen (Blev inte mycket sömn inatt pga Mojelitos eviga sparkande åt mitt håll i vår säng och han sprakar HÅRT den lilla rackarn.) Kommer ner i köket med Moje för att göra frukost medan resten av familjen gör sig iordning (det är alltid så eftersom jag ju jobbar hemifrån och inte ska iväg) och jo vad ser jag – frysen varit öppen hela natten och allt är tinat och förstört. Bara att kasta rubbet och passa på att torka ur hela eländiga skåpet i ren irritation! Sen lägger vi till trista tramsiga buttra skatter vid frukostbordettill det och en smygande huvudvärk så blev humöret verkligen tip-top. Blä.

.

.

Hoppas du iaf har fått en härligare start på veckan kära bloggis! (Och om inte – berätta gärna om din extra trista måndag så kan vi sura ihop:)

.

.

KRAM

.
.
.

8 kommentarer till “MÅNGA LYXIGA BLUSAR SOM INTE KOSTAR MYCKET

  1. Huvva, vilken skräpdag du verkar ha! En till här… Vaknade med dov, dunkande huvudvärk som värkabletter inte bet på…
    Då började hyresvärden dessutom med nåt betongborrarjobb i huset som får blomkrukorna att hoppa på fönsterbrädan… Usch, hoppas det blir tisdag snart!

  2. Hej, för att få dig på lite bättre humör😊så kan jag berätta att jag vaknade på ett strålande humör denna måndag, har jobbar heeela helgen och jobbar även idag, men det känns helt ok. Solen strålar just nu här utanför. Jag har träningsvärk efter ett träningspass igår, känns bra även det😊. Jag tom älskar måndagar, hela nya veckan framför oss. Du är säkert på ett mycket bättre humör i morgon. Kram😘

  3. Usch vilken start Petra! Hoppas allt är bättre nu 🙂
    Har också en jobbig start på veckan med en dotter som infört någon slags ny fas innan vi ska åka hemifrån på morgonen där hon springer och gömmer sig för att hon inte vill åka. När jag väl letat rätt på henne i morse fick jag bära ut henne skrikande (ja utan ytterkläder och skor) ut i bilen för att där dessutom upptäcka att jag behöver tanka. Var liksom redan försenad till jobbet… Väl på jobbet visar det sig att det är en vattenläcka och att vattnet är avstängt HELA dagen så när man måste gå på toa får man göra detta på en allmän idrottshall nästa kvarter! *Gah* blev lite trött på allt just idag 😉
    KRAM

  4. Måndagen började ok, kände mig produktiv på jobbet och förberedde ett viktigt möte. Så ringer telefonen, det är förskolan som meddelar att min 3- åring har kräkts massor så det var bara att släppa allt och åka och hämta henne.

  5. Hej! Har ingen koll på era sovrutiner men vet hur jobbigt det är med sparkande barnben i sängen, man kan ju bli tokig för mindre.. 🙁
    De nätter vår dotter kommer in till oss går faktiskt en av oss och lägger sig i gästrummet eller på soffan, den som ligger kvar (oftast jag) lägger sedan som en ”mur” i mitten av sängen bestående av två maffiga 50×90 kuddar! Detta är så effektivt och man får sova gott resten av natten, det är kuddarna som får ta sparkarna istället 👍 vet inte alls om detta passar er men det har gjort underverk för nattsömnen hos oss 😊

  6. Ja, jag vaknade också trött och kände mig på dåligt humör. Sådär känslig, som att man känner på sig att något inte är som det ska…..sedan kom sms:et mitt under jobbdagen, att min lilla pappa blivit inlagd för krämpor i bröstet. Så ja, en riktig skitdag blev det….

  7. Vi har också en som ligger och sparkas på nätterna, en 2,5 åring. Så rivs han med sina små vassa tånaglar också så jag har rivmärken på ryggen haha. Inte kul det där.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg