I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

SÅ HIMLA KUUUL

.

Lovade ju att visa gårdagens outfit and here I am! På taket på The Winery redo för fest i blus, kjol och klackar som jag visade igår. OCH min nya eleganta kappa som är s å snygg och s å skön. Lätt och mjuk att ha på sig och med coola detaljer – kommer från HUGO BOSS Woman och finns här (NU med 20% rabatt!!! Glöm inte koden HOUSE20 i kassan. Gäller tom onsdag och gäller även allt annat från Country Dreams)

.
.

.

På bilderna ser jag ju blond ut igen! Konstigt hur färg kan variera, jag som tyckte jag var så mörk igår haha. Inte så jättemörk alls tydligen:)

 
..,
,

.

Vid hotellets rooftopbar och pool!

.
.
 

.

Här ser man färgen bättre iaf, den är mörk-kall-beige med slingor och jag trivs jättebra så här. Lite mer elegant än det där ljusgul-blonda (mitt blonderade hår drar alltid åt gult om jag inte gör något åt det) Tänk att det alltid är så underbart skönt med nyklippt nyfärgat hår. Konstigt att man då bara går till frisören så där två gånger om året… (Jag måste verkligen skärpa mig med att boka frisstider!)

.
.
 

.

Vi hade så himla kul igår på festen! Massor med härligt folk och positiv energi och jäättegod mat (födelsedagsbarnet är släkt med den kände och duktiga kocken Fredrik Erikssson och vi var på hans krog Asplund) Det var verkligen party med dans in på småtimmarna och jag är sååå seg idag kan jag lova. Vi var en sväng till MOS (eller Mall of Scandinavia) och jag höll nästan på att svimma av trötthet, zzzzz.

.
.
 

.

Hotellet vi bodde på var alltså The Wibery och det ligger nästan precis vid MOS

.
.

.

Ett riktigt fräscht hotell med industriell stil och lite ”The Steamvibbar”!

.

.

.Nu ska den här slitna mamman krypa ner i sängen här och se serier men vi ses imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “SÅ HIMLA KUUUL

  1. Hej,
    Snyggt med rosa och svart. Å fina bilder från hotellet. Ha en fin vecka och härlig påskhelg.
    Hälsningar från en läsare som inte kommenterar så ofta.

  2. Blusen 😍😘👌 Låter som en härlig kväll och jag är såå impad över att du orkade parta ända in på småtimmarna, själv brukar jag krascha innan festen drar igång 😅
    Natti natti

  3. Sååå så fräsch du är !! Nu har jag också blivit ägare till ett par lika snygga solisar som du från Midtown !! Ha bästa dagen !!Kram från Skåne

  4. Hej! Fantastiskt fina solglasögon 🙂 Vad är det för märke på dom?

Comments are closed.