PÅSKVECKA

.

Påskveckan är här – hurra! Som ni ju kanske vet så älskar jag påsken, min absoluta favorithögtid. Åh så mysigt det (trots att det just snöar ute!) Påskriset är på plats och det fick i år bli en magnoliakvist, magnoliablommor i form av fjädrar, ursöta bolliga enorma ranunklar och så lite porslinsägg. Ett ris kan se ut på många sätt – man kakvara hur kreativ som helst om man önskar! Dock kan vi inte ha vanligt ris då H är jätteallergisk. Om ni undrar var skatternas påskpysslade påskpynt är så kan jag berätta att jag inte fått något sådant:) Dock ska jag kila ner på stan och Panduro och fixa något som jag och Bea kan göra (hon är lika kreativ som jag och älskar att skapa och fixa)

 
 

.

Mys i vardagsrummet med en kopp thé framför brasan!

.
.

Vi har faktiskt ingenting alls planerat inför påskhelgen som kommer, ska bara vara hemma och ta det lugnt och så ska jag laga massa god mat åt oss så klart:) Kanske tar vi en liten sväng till Stockholm men vi får se!

.

.

Önskar er alla en fin start på veckan! (Och TACK för alla goa hälsningar ni lämnar! Jag läser alltid ALLA hälsningar men jag vet att jag missar att svara på frågor ibland. Förlåt! Ofta beror det på att jag läser kommentarer i mobilen och tänker att jag ska svara sen.. Såå typiskt mig)

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “PÅSKVECKA

 1. Hej Petra!
  Älskar påsken, det är bara så mysigt, men i år har jag inte riktigt hunnit med. Ska försöka hinna fixa ris och lite pynt idag. Fint med magnoliakvistar.
  Kram till dig

 2. Hej! Går jättebra att ta in vanligt påskrisk (björk) om man inte sätter det i vatten. Då slår det inte ut.
  Hälsningar från en annan allergiker.

 3. Håller med! Påsken är så mycket roligare än julen tycker jag. Tror det är ljuset och vårkänslorna som gör det 🙂
  kram
  Emmaline

 4. hej! Vad har du för kvist som allergiker klarar av? Mina barn har allergi och jag är inne på konstgjord kvist men önskar mig gärna en riktig.

Comments are closed.