I annonssamarbete med OCH ANNONSLÄNKAR FRÅN LINDEX

PÅ KONSTLABB

.

Idag, efter suveränt tips från en go läsare, var jag och de lovlediga skatterna på Småstadens konstmuseum och Konstlabb! Eller jag veet ju redan att detta finns, Bea hade ju faktiskt sitt 6-årskalas just här, men en påminnelse behövs verkligen ibland. Och Moje fick nu också prova på att måla där! (Hrm, måla kanske inte är rätta beskrivningen. Vara färgkladdig virvelvind och få en del färg på just papperet är nog mer korrekt:)

.
.

.

Men liten tokgillande konstutställningen! Här ser han en “Brommaaa” på väggen (Blomma) vilket han mumlar bakom nappi.

.

.

URsöta nya kläderna är från Lindex Spring wardrobe. Jättebra köp och Mojes jeans finns här. Tycker faktiskt att just Lindex har de allra bästa barnjeansen alla kategorier – köper nästan alla Beas och Mojes jeans just där! Många coola styles, mjuka barnvänliga tyger och riktigt bra kvalité och jeansen finns här. Vårens tisha no 1 finns här

.
.

.

Bea var så klart också med idag! Hon är riktigt duktig på att både rita och måla och fastnade länge i labbet och skapade. En trevlig dam som jobbade på museet tipsade mig om att hon borde börja ta extra kurser och det ska hon så klart göra. Mammas flicka (jag har själv alltid målat väldigt mycket – dock inte de senaste åren men borde verkligen ta tag i det igen!)

.

Bea har också nya kläder från Lindex (yes vi var där och shoppade loss ordentligt igår) och jag tycker denna outfit bara är SÅ fin. Klassisk, stilren och tuff. Skepparkavajen i mjuk skön kvalité finns här, perfekta jeans finns här, tisha med pärlor finns här och hårband finns här (Bootsen är ett par Blundstone)

.
.

.

(Mina gottegrisar fick så klart en kaka på cafeét också;) Mojes fina klassika quiltade jacka är också ny från Lindex! I bikermodell och SÅ prisvärd och finns här, älskar verkligen stilrena snygga barnkläder (Mojes skor är från Pom dÁpi och mössa Mini Rodini)

.
.

.

På väg utanför Konstmuséet  med stora söt och lille tok<3 (Som gärna hoppar varje vattenpöl med sina ömma skor och sen drar ner Floslampan som går i 100 bitar ner vi kommer hem. Älskar honom ändå trots det och då förstår ni ju HUR mycket:):)

.

.

Önskar er alla en finfin torsdagskväll! (Redan fredag imorgon alltså! Ooh my vad den här veckan har gått f o r t inte sant??)

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

9 thoughts on “PÅ KONSTLABB

  1. Vilka sötisar! Verkar som en kul aktivitet ni var på. Men vad hade du på dig då? Behöver inspiration till vårgarderoben!

  2. Kul med lite tips på snygga barnkläder. Instämmer med föregående kommentar: alltid kul att se dina outfit-bilder.
    Kram!

  3. Om det är ett samarbete med Lindex så var ni väl inte där och “shoppade” loss? Det är ju ett betalt samarbete..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *