I annonssamarbete med OCH ANNONSLÄNKAR FRÅN AV MIG VALDA FÖRETAG

BRUN UTAN SOL TIPS

.

Mina nya hudfavoritprodukter i kategorin B.U.S…

.

.

Bonsoir söndagsbloggisar!

.

.

Men hallå soolen och våren – var tog ni vägen? Det var ju så himla härligt igår men idag har det varit mulet och regnigt hör i vår lilla stad. Typiskt då vi vårfixade cyklarna imorse och köpte nya hjälmar till Bea och Moje och monterade cykelbarnstol för att vi skulle göra en mysig cykelutflykt med picknick idag.. Jaja, det kommer fler söndagar för just den aktiviteten (hela långa sköna sommaren inger ju framför oss) Apropå sommaren och sol så börjar man ju känna att man vill bli lite vårfräsch inför säsongen. Får eexakt samma känsla varje år – nu ska både kropp och knopp renoveras efter vintern! Nya vårkläder stor högst på önskelistan och så vill man göra riktig ordentlig och djuprengörande ansiktsbehandling, fräscha håret, få vaxning och fixa fina fötter (gjorde jag förra veckan – bästa) Och så vill man vara brun pronto – iaf inte vinterblek – och då är bra brun-utan-sol ett måste. Kör ju bus året runt, jag älskar att ha lite färg, men på våren måste den vara riktigt bra i den starka vårsolen (dvs ej flammig) Har tipsat om olika busprodukter genom åren som jag använt och gillat men nu har jag hittat ett par nya superfavoriter för vår-sommar 2018…

.
.
 

.

Kicks tidigare bus-produkter har jag provat på förut och i n t e varit särskilt nöjd. Dåligt med färg och svår att få jämn. Men nu så – nu har de skärpt till sig på den fronten! Köpte en mycket prisvärd kroppsmousse (199 kr) som är SÅ effektiv (Finns här). Frågade expediten om jag skulle ta medium/ dark eller light/medium och hon föreslog det sistnämnda och hon hade så rätt. Moussen doftar lite persika, är svagt färgad, färgar inte av sig på kläder och lakan, dryg och ytterst lätt att få jämn med den där borsten man kan köpa till. Busborsten (finns här) är förresten ett kapitel för sig – helt underbar att använda till all bus jag lovar er! Mjuk, extremt tät och effektiv och så slipper man få bus på handflatorna (och man kommer åt på ett helt annat sätt) Hur som helst, efter att smort in moussen tre ggr är jag riktigt ordentligt brun.  Dagens tips!

.
.

.

Inte nytt på butikshyllan men ny superfavorit för mig! Lancomes Flash Bronzer för ansiktet (Finns här). Åh köp denna bloggisar och ni kommer inte ångra er. Jag ogillar verkligen alla dessa bus som gör en så t o r r – nästan regel än undantag att man blir yt-torr och får färgade porer och linjer när man kör bus i ansiktet, brrr. Men denna geleaktiga variant återfuktar huden och gör den fräsch och fin. Också väldigt lätt att stryka ut och få jämn och ger en superfin färg och två ggr räcker för att se så där riktigt äkta bronzig ut. PPPPP.

 
.

.

Fuskbrun utan make-up

.

Något som är absolut viktigt för att få en bra fuskbränna  är dock att gör lite grundarbete. Huden får absolut inte vara torr och fnössig. Torrborsta eller skrubba kroppen ordentligt (duscha kallt om det kliar!) och peela ansiktet noggrant innan insmörjning!

 

.

Nu blir det ett glas rött, kylskåpskall nötblandning (ha alltid nötterna i kylskåpet så blir de så där “flygplansgoda” ni veta:) och söndagsmys framför tv:n!

.

.

Vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “BRUN UTAN SOL TIPS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *