I annonssamarbete med OCH ANNONSLÄNKAR FRÅN AV MIG VALDA FÖRETAG

SÅ FIXAR DU DEN ROCKIGA SOMMARSTILEN

.

Armyjacka (nedsatt med 30%!) hittar du här, snyggväska hittar du här, boyfriendjeans hittar du här, söta knytblusen med volanger på rätt ställe hittar du här, mjuk skön klänning hittar du här, perfekt vita utsvängda sommarjeans hittar du här, collagetröja med lite puff (för bara 175 kr) hittar du här, lyxigare sjal med print hittar du här, pumps med spetsig tå och v-formad skärning (som är årets trend) hittar du här, spetslinne hittar du här, 80-tals-tisha hittar du här, rutig kavaj hittar du här.

.

.

Ni vet ju den där ursnygga rockiga Anine-Bingkollektionen som kom ut för ett par veckor och som sålde slut på en dag? Nu har jag hittat godbitarna ovan på Ellos och som är i typ same-same och i samma prisklass men som det istället finns hur mycket som helst av kvar och som bara är SÅ snygga.. Se er framför dessa styles i olika kombinationer – yes där har ni er kompletta sommargarderob om ni gillar den rockiga sköna modet men med stil (precis som jag!) Plagg både för att vardagstrosa och eller för en partykväll med girlsen. Själv har jag nyss klickat hem den där klassiska Aqua Limone-tishan (åh minnen!) och den extremt snygga och prisvärda klänningen i perfekt längd och är även toksugen på de där boyfriendjeansen med lite kant….

.

.

Dagens shoppingtips mina vänner!

.

.

KRAM

.
.
.

1 kommentar till “SÅ FIXAR DU DEN ROCKIGA SOMMARSTILEN

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg