HEMMA IGEN HOS NYBADADE ÄLSKLINGAR

.

Hemma hos mina små älsklingar i Småstaden igen! ÅH där sitter de nybadade i sina jamasar i tvsoffan och är sötnosar. Har varit busy idag och ute på vift upp till Stockholm på ett par grejer och det är alltid såå skönt att komma hem. Skulle inte vilja bo ett annat ställe, Småstaden är helt perfekt när man har barn faktiskt. Eller jo Gotland kan jag absolut tänka mig att bo på permanent. Underbara underbara vackra ö….

.
.

.

Beatrice och Mauris kollar på filmen Ferdinand som jag köpte på I-tunes (den nya versionen alltså) och den är ju så bra. Både jätterolig och supersorglig tycker storasyster. Hur mycket lillebror förstår kan man bara gissa men han gillar att titta på nästan alla barnfilmer iaf:)

.

.

Nu ska jag försöka klicka hem lite födelsedagspresenter till Moje här! Tänk att han fyller två år nästan vecka (och jag hade inte tänkt på 1:a maj och klämdagar och grejer. Hoppas hoppas att grejerna hinner komma fram nu bara) Lite småsvårt att veta vad en två-åring helst av allt vill ha i hela världen (han pratar i princip inte alls än. Bara lite ord så där och inga meningar) Kan det vara en fräsig bil? Ett gosedjur? Mer Duplo? Hm. Fler böcker ska han få iaf för han älskar att sitta i knät och peka i pekböcker. Kan hålla på hur länge som helst<3.

.

Ha nu en fin kväll så kör vi freedag imorgon!

.

.

KRAM

.
.
.

9 kommentarer till “HEMMA IGEN HOS NYBADADE ÄLSKLINGAR

 1. Tipsar om djur från Schleich, våra barn har alltid älskat de djuren och de håller år efter år! Doktorsväska, utklädnadsgrejer och brio
  Tågbana har också varit väldigt poppis!

 2. Samma fråga har jag ställt mig. Vi har också en liten kille som fyller två år nästa vecka. Det blir inte lättare av att han har en storebror som är två år äldre som redan samlat på sig en arsenal av leksaker som han får ärva. Brios tåg och duplo funkar alltid, men det har vi redan rätt mycket av. Roligare då att få ge något nytt och hyfsat unikt. Jag har iaf klickat hem en massa cirkusdjur och cirkusmöss med tillbehör från Maileg. Sen får han en liten servis i plåt från Vilac där kannan spelar musik när man häller. Snödjur heter den. Han älskar att dricka ”paffe” ur allt han hittar, så den blir nog en hit. Å så lite småkakor i trä från Le Toy Van. Vad är kaffe utan dopp liksom. 😊 Eftersom han älskar att måla får han även en målarlåda från Djeco. Jag letar nog upp någon mysig målarbok också. Jag hittade även fina bilar i trä hos Poppy & Brick, så en sådan fick det bli. Böcker gillar han också, men eftersom vi har en drös med pekböcker från när storebror var i samma ålder så har jag köpt för lite större barn, som han kan växa i. Jag brukar leta efter böcker med fina illustrationer. Denna gången klickade jag hem ”Livet på en pinne” och ”Den sitter fast”. Jag köpte även ett golvpussel från Djeco. Tycker de har en del fina och unika pussel som sticker ut i mängden. Vi har ett par sedan tidigare och det är väldigt poppis. Utöver detta blir det lite nyttosaker också, nya sandaler från Kavat, ett bäddset från Garbo & Friends och en vattenflaska från Blafre. Sist men inte minst så får han ett stort färgglatt och superplastigt vattenbord från Little tikes från mormor och morfar. Han kommer vara dyngsur från maj till september och han kommer att älska det. 😊

 3. Här blir det en trehjuling/balanscykel till tvååringen. I dagsläget grymt avundsjuk på storasyster som susar runt på sin cykel. Och lite annat krimskrams förstås. Schleich djur och kanske nåt nytt till lilla köket.

 4. Härligt med småstadsliv, eller som vi säger i Boden; ”närhetsliv”. Barnen har gått med samma kompisar från förskola till åk 9 och båda barnen har dessutom haft samma kontaktperson på dagis även om det är 4,5 år mellan dem! Dessutom samma mentor har den ena haft och den ene har på högstadiet! Trygghetsliv!

 5. Doktorsväska! Så kul mina kids haft och har med den. Keps, play-doh och gatukritor?

 6. Varför kallar du Västerås för en småstad? I förhållande till vad? Stockholm? Västerås är ju trots allt Sveriges femte största stad… 😜

  1. Till ytan eller innevånarantal så är kanske Västerås inte vad man i folkmun kallar ’Småstad” men för mig år det en Småstad i ordets positiva bemärkelse. Vi bor väldigt centralt och vårt centrum består av endast två huvudgator. Den centrala punkten är gallerian ”Punkts entré” och har så varit i över 20 år. En pytteliten stadskärna. ”Alla känner alla” inom varje generation och stadens känns liten, överskådlig, trygg och hemtrevlig. Jag älskar Västerås, det är en fantastisk lagom stor och fin stad med perfekt avstånd till storstaden.

 7. Tack för fin blogg! Jag undrar vilket märke det är på det runda svarta bordet? Jag har sökt ett lite högre bord under en tid och tyvärr haft svårt att hitta något men detta ser jättefint ut. Tack på förhand!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg