MORGON VID HAVET.

Mojelito morgonmyser med lite Vaiana i stora sovrummet i Gotlandshuset

.

Maurits vaknade som vanligt först av alla i morse men när det sker vid 7 är det ju sovmorgon (och det tackar mamman för som är megamorgontrött:) Här på Gotland är det ännu en dag med strålande sol men SÅ KLART så blir det visst regn sen framåt kvällen. Ingen riktig Valborg utan regnskurar och blåst vid brasan inte sant? Jo jag minns faktiskt en Valborg i Uppsala en gång för länge sen då det var typ 28 grader och stekhett och superfint väder:) Började iaf dagen med att tända en brasa i matsalen, sätta på lite skön jazz och sätta in morgonbröd i ugnen och sen blev det långfrukost med extra allt. Nu ska vi ut hela familia här och ta en prommis nere på stranden (och försöka få lillebror att förstå att man i n t e kan bada än) Senare idag blir det en tur för mumsig lunch på krog och efter det ska vi så klart besöka en brasa också!

.

.

Önskar er alla en riktigt T R E V L I G  V A L B O R G!

.

.

KRAM

.
.
 
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer till “MORGON VID HAVET

  1. Låter som en underbar morgon❤️
    Har du någon skön jazz att rekommendera?
    Idag åker jag och min lilla mamma till din stad och Steam hotell.
    Kram till dig

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg