VACKER VALBORG & VÄLDIGT OSKÖN 1:A MAJ

.

Låt mig först i detta inlägg bara tala om att jag bara är en SÅ duktig bloggerska idag som kikar in med lite pics från vår Valborg! Jag mår nämligen uruselt. Feber, galen hosta, svid i halsen, ont i ögonen och kroppen och så illamående på det. Började frysa på vägen hem från brasan igår och sen låg jag och skakade under täcket hela natten och ja nu är jag alltså riktigt sjuk. Och jag förstår inte hur jag ska kunna åka bil och båt hem imorgon i fler timmar, usch vill inte ens tänka på det. B L Ä. Men hem måste vi ju:/

.

.
 
.

Gårdagens jag på bilderna alltså (just nu ser jag ut som ett rödögt spöke) Spenderade vackra Valborg på ön i ny mjuk stickad tröja (som finns här) och ursköna randiga byxor (som finns här)  från By Malene Birger. (Sjal i midjan också By Malene Birger) Solisarna är nya från Le Specs och finns här

.
.

.

Vi gjorden en utflykt till den ekologiska oasen Lilla Bjers söder om Visby och åt en mycket mumsig sen lunch. Älskar sån här mat!

 
 


.

Brasan såg vi tändas vi Högklint och närmare bestämt på tokfina Fridhem som var Gotlands enda kungliga sommarresidens på 1800-talet. Ett alldeles utmärkt ställe att se brasa den sista april pga 1. Tokfint precis vid havet. 2. Tidig braständning. 3 Café precis vid brasan där man kunde sitta inne i värmen och titta på elden och mumsa våfflor vilket vi gjorde. 4 Urgulligt anordnat med ett litet vårtal och liten manskör som sjöng några sånger och varmkorv och festis och 100% traditionsenligt och klassiskt.

.

.

Detta var nog allt jag orkade med idag tror jag – nu ska jag lägga ifrån mig lapen somna om här i sängen, zzzz..

.

.

KRAM

.
.
.
 
 

4 kommentarer till “VACKER VALBORG & VÄLDIGT OSKÖN 1:A MAJ

  1. Underbart att fira valborg på Gotland! <3 Alltid så roligt att få se din outfit, jag har beställt byxa o tröja 🙂
    Krya på dig! KRAM

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg