HURRA FÖR MOI

.

Hurra för mig idag fyller jag år minsann! Och jag är SÅ GLAD att jag äntligen kan titta in till er igen mina älskade bloggisar. Vi har haft teknisk strul i samband med serverflytt och inlägg har försvunnit ut i cyber-evigheten och jag har inte kunnat kolla kommentarer och än mindre blogga. Vääldigt stressande när man inte får styra allt sånt själv! Men nu verkar mitt kära HofP finnas på plats och må toppen igen och det är superskönt (och blir det några buggar och problem för er – let me know. Det är sånt som nästan alltid händer när vi bloggare flyttar med allt pick och pack)

.

Nåväl – tillbaka till min födelsedag! Yeeey. Älskar faktiskt att fylla år – är barnsligt förtjust i det faktiskt haha! Bli så där extra uppvaktad och få presenter ni vet:) Dock har vi inga suuperspännande födelsdagsaktiviteter bokade just idag som ni ser för just nu roar jag mig något så spännande som med att slipa vårt terassgolv. Det är hög tid att fräscha till där uppe och eftersom vädret är MAGISKT fint och alla är lediga så tog vi tag i det (ja jag ska nog skriva vi *hrm* H slipar nog 90% och jag ska olja det hela sen;)

 

 

.

Snubbigt flammigt golv ska bli rent, mjukt och fint framförallt för liten Moje att tassa runt på! Vi kommer ju hänga här en hel del med vår älskade toddler – en perfekt inhägnad för lek och badbalja och tält och mys på (Sen ska jag göra ett fotojobb på terassen i veckan och då måste ju golvet vara fräscht också) Ska olja det med en ny slags träskydd som ska göra golvet silvrigt om en liten stund. Är såå trött på lasyrer och sånt som tappar färg efter några år och hoppas att det blir bra nu! (Vågar inte skriva än vad det är för medel än förrän jag strykit på och sett resultatet:) (Och om någon undrar över min gula bikini så är den ny från Gina Tricot)

 

,

,

Så detta roar jag med på min FYRTIOSJÄTTE födelsedag! Tänk att jag fyller 46…. Men är fortfarande 10 år yngre än Demi Moore hehe!!! Men men Ingen kommer undan åren som vi säger i min familj och alternativet kunde vara värre och man ska iinte klaga för det blir iinte bättre! (alla visdomsord från min rolla söta mormor som vi kör varje gång någon ojar sig över att fylla år och åldras:) Äsch jag tycker det är helt utmärkt att vara 46, jag är pigg, frisk och h a p p y och det är det viktigaste. Är man glad och lycklig spelar ju åren ingen roll – det ska jag skåla i rosé på här nu (och så HÄRLIGT att det är ledigt och klämdag imorgon också!)

.

.

Ha nu en riktigt härlig, varm och solig kväll alla tjejer där ute!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

22 thoughts on “HURRA FÖR MOI

 1. Grattis snyggaste 46 åring!

  Vi har sioox behandlat vår uteplats, jättenöjda och det blir sådär snyggt silvrigt/grått. Om er behandling inte blir som du önskar så är Sioo:x ett tips!

 2. Precis! Använd Sioo x om du vill att det ska bli “silvrigt”. Det är någon form av kiselblandning, steg 1 och steg 2 i år, och sedan steg 2 igen nästa år…sedan kan du vänta i typ 8-10 år innan du behöver behandla det igen! Lycka till!

 3. Grattis till en snygg 46åring!! Kul att bloggen kom igång igen( man vill ju in o läsa )

 4. Gratulerar! Visst är det härligt att fylla år minsann. Jag brukar passa på att köpa lite presenter till mig själv så att jag vet med säkerhet att jag får det jag vill ha 😂. Men min fina hubby har lärt sig hitta fina överraskningar genom åren.

  Vad blev du firad med? Presenter är alltid spännande.

 5. Grattis på födelsedagen och att se så fantastisk u! Vad tränar du och hur ofta?

 6. Grattis i efterskott – hoppas att du hade en fantastisk dag! Måste säga att du är definitivt en av de snyggaste 46-åringarna jag har sett! Kramar från en soon to be 45-åring 🙂

 7. Grattis på födelsedagen! – och du ser fantastisk ut!!
  Tack för en superfin blogg!

 8. Wow och grattis !!!
  Så snygg och dessutom verkar du ha huvudet på skaft och en jäkla massa humor vilket är en bra kombo! All that and brains to! 😊

 9. Grattis! Så otroligt fin du är! Vi har sioo på vår altan och balkong och den blev rätt omgående silvrig och fin och ett stort plus är att det är skönt att gå på. Lycka till med altanen!

 10. Grattis i efterskott!
  Jag önskar jag hade vetat om Sioox eller vad det heter för i dagarna har vi tvättat av vårt altangolv, som ju var så där naturligt väderbitet silvergrått, nästan som drivved. Sa till maken, köp inte någon olja som mörkar ner alltihopa, ta något färglöst (typ som att jag vet vad jag pratar om) …haha
  Så blev det ju då en färglös träolja, Beckers Elit,…det blev sååå fult. Jättebesviken…
  Tar tacksamt emot tips på vad jag nu ska göra? Bara invänta att det bleks antar jag.

Comments are closed.