INLÄGGET SOM FÖRSVANN

.

Detta är ett inlägg som egentligen försvann i och med flytten av bloggen den 9:e maj! Vet inte var det tog vägen och minns ej riktigt vad det stod i inlägget men det handlade iaf om vår bröllopsdag som var den 8:e maj och vår kvälldate som vi tillbringade nere på Kajplats 9 i kvällsolen. Såå romantiskt och härligt på alla vis när vi firade 8 år som gifta (tokälskar min man!) och nedan ser ni hur min kvällens såg ut…

.

.

.

Kände mig riktigt fin i nya kläder från Valerie! Älskar ju Valeries kläder sen måånga år (de sitter alltid som gjutna!) och kvällens var denna top (som jag har draperat helt enkelt till en one-shoulder) och denna magiskt fina kjol i en helt perfekt längd.

.

.

KRAM

.

 

.

Rekommenderade inlägg

One thought on “INLÄGGET SOM FÖRSVANN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *