GLIMT AV FÖDELSEDAGSPRESENT

 

.

Det var någon som var nyfiken på vad jag fick i födelsedagspresent och den största (och tjusigaste) ser ni en glimt av ovan! Är såå glad och bara helt nykär i det här bordet med svart marmor – så himla fint.) Loovar att ni ska får fler bilder men just nu är det en liten krasslig en som pockar på min uppmärksamhet 24/7 så det blev inte så mycket tid för foto om man säger så.. (Finns film på vardagsrummet på min Instastory just nu för den för som är nyfiken:)

.

Hur som helst – ikväll blir det lördagsmys med pizza och sen Mellotime så klart! Heja heja Benjamin, känns som det kan gå riiktigt bra ikväll för Sveriges låt är ju bara så g r y m:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “GLIMT AV FÖDELSEDAGSPRESENT

  1. Väldigt fint bord. Det ger lite tyngd till ert vardagsrum och matchar soffan. Jag älskar känslan när man införskaffar en ny möbel som förändrar hela känslan i rummet ….. feng shui ❤️

  2. Oj, vad din sida har krånglat ett tag för mig. Blir “utkastad” hela tiden, något problem uppstår. Surfar från ipad.
    Kanske bara problem för mig men vill iallafall meddela dig.

Comments are closed.