SOMMARHÄNG

.

Lolo softar uppe på terassen idag!

.

.

Heeeej Söndagsbloggisar!

.

.

Men v i l k e n rysare det blev när det gäller Eurovision igår! Såg ni? Galet spännande och först blev man ju såå glad och sen ja – poff – så undrade man vad som hände helt plötsligt. Sa de verkligen att Sverige fick typ lägst poäng vid röstningen? Har vanligt europafolk ingen som helst smaaak? Och en “höna” med världens jobbigaste låt gick och vann hela alltet istället… Märkligt märkligt men väldigt mycket Eurovision iofs:)

.

Moje är fortfarande lite krasslig så det fick bli ännu en hemma dag idag (Vi skulle iväg och fira med svärmor och svärfar men det fick vi skjuta på) Fick en fråga om hur jag kan med och visa pics på Moje när han är febrig och ja det är för jag helt enkelt inte tror att det kommer honom till skada på något endaste vis. Annars hade jag ju aldrig gjort det! Försöker alltid ha en respekt inför skatterna och är aldrig så där riktigt utlämnande eller för nära eller personlig. Avslöjar aldrig någonsin tex pinsamheter och är inte för nära med kameran heller (Och vill de inte vara med alls så slipper de så klart) Tjejerna är de som klart vill vara med mest och Moje är liten och kan knappt prata och förklarar men visar redan tydligt när han tycker jag är för jobbig med min kamera och då låter jag honom givetvis vara ifred. Alla i familjen är vana med ständigt dokumenterande (jag fotar ju i princip varje dag) och av både det ena och det andra och det liksom bara en naturlig del av vårt “liv”. Har ju trots allt så många förmåner genom mitt bloggande (och allt fotande) och har möjlighet och förmånen att vara en mamma som alltid finns hemma och där för mina barn. Så de uppskattar det jag gör och vill absolut inte att jag gör något annat (och yes jag vet att vi bloggare är speciella men hey – vi är ganska ok trots allt!:)

.

.

.

.

Pics på min älskade älskade fjortisdotter som solar<3 Detta är typiska bilder som jag brukar ta med en naturlig stil men min dotter väldigt medveten om att jag tar bilder här. Inget superposerande och inget avslöjande eller något som är för privat

 

 

.

Och där ser ni lite av terassgolvet så nu är färdigt och ser som ni ser hemskt ut haha. Men detta kommer ändras för vi har valt, precis som flera av er tipsade om, att stryka det med en träbehandling som heter SIOOX och som ska göra golvet så där vackert silvergrått. I sinom tid alltså för det tar visst några veckor för att processen ska sätta igång och just nu är golvet flammigt och vit-brun-gult vilket tydligen är helt normalt:)

.

.

Hoppas ni har haft en fin helg i sommarvärmen? Berätta gärna vad n i har gjort – alltid så kul när ni lämnar era små hälsningar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “SOMMARHÄNG

 1. Hej, var kommer glasbehållaren med tappkran, eller vilket märke är det. Tack för trevlig blogg <3

 2. Ja vilket sommarväder vi har!! I en veckas tid har vi hängt nere vid bryggan och badat, solat och fiskat krabbor här på västkusten, vackraste maj ever tror jag. Grillat och sippat Aperol spritz om kvällarna, livet 😉 Hoppas det håller i sig heeela sommaren 🙂
  Fin hon är din stora tjej, så lik dig!

  Ja vad hände igår på Eurovision?? Fattar ingenting.. Benji var ju bäst!

 3. Vilket väder vi har haft, vi har hängt ute i trädgården hela dagen och njutit av solen, gjort lite trädgårdsarbete också då såklart, för det behövs ju..
  Ja, bloggbarnen har det nog ganska bra med att ha en mamma hemma väldigt ofta, mina barn klagar inte på att jag är egen företagare, styr mina tider själv och gör allt för att alltid vara hemma så mkt som möjligt, dem lider inte av att synas på bild ibland heller, på sociala medier.

  Hoppas du har haft en fin dag! Alltså hur fint var ditt körsbärsträd på stories? Blev sjukt avis, ha ha! Kram

 4. Sioox är toppen! Det behöver bli blött många gånger innan det byter färg. Det kanske är svårt att vattna där upp men det fungerar också. Annars har de lovat regn till kommande helg. Jag tycker nog att det tog närmare ett år innan det blev riktigt silverfärgat. Dock blev det successivt snyggare och snyggare. Vi har gjort flera hundra kvadrat trall med detta och är supernöjda.

 5. Helt fantastiskt väder :). Vi har haft en hel del ledigt och bygger fristående bastu och relax, solar, doppar oss i havet, åker båt, fiskar, grillar, joggar längs med stranden, tar en drink och kollar på solnedgången och det känns som julisemester!

 6. Fnissar för mig själv här. Mina tre systrar och jag blev fotade med påssjuka, feber, vattkoppor och alla
  möjliga sjukdomar när vi var små. Rolig blandning av bilder att se sen, så är ju livet.
  Tror inte vi skulle tagit skada på något vis av det om vår mamma haft en blogg på det glada 70-talet 🙂
  Finns värre saker, mycket värre om man vill skada ett barn.
  Här blev det öppnande av sommarhuset för säsongen och många lediga dagar.
  Kram från Ulrika

 7. Ja vilket väder vi haft. Vi har haft brygghäng hela långa helgen på vår privata brygga som vi har vid sommarhuset med egen strand tomt. Vi har skippat Aperol Spriz och njutit massor underbart.

 8. Hej! Vi har Sioxat vår altan förra året och det blev såå bra, silvrigt och fin.. Bästa behandlingen som kräver noll underhåll så kan man lägga tiden på annat. I en värld av “instagrammande” och “facebookande” är de flesta nog vana med bilder av olika slag vid det här laget och jag tror ingen varken tar skada eller höjer på ögonbrynet av det. Ha en trevlig lunch!

 9. I would _never_ post such pictures of my teenage doughter 😳 But that’s just me.. being the protective mum to my children. I guess people will do anything to get some readers to their blog.. How un-cool & sad!

 10. Vilken härlig terrass! Är det som är så härligt med din blogg att du visar pics från både vardag och fest. Tycker aldrig att du lämnar ut dina barn utan snarare vittnar dina inlägg om respekt, kärlek och värme!

Comments are closed.