I annonssamarbete med BRAFAB

DET LJUVLIGA UTELIVET

 

Livet ute på “öjn”! Avskalat, stramt, skönt, natur, grått och bara s å vackert.

Åh! Nu börjar ÄNTLIGEN sommar och utelivet på riktigt! Hur härligt som helst och precis allt ligger nu framför oss… Det är hög tid att börja ta fram våra utemöbler och göra fint i trädgårdar och på balkonger, terasser och altaner och idag visar jag er tre stilar idag anpassade efter just min drömträdgård eller plats. Älskar ju både stramt och lantligt, avskalat OCH romantiskt – beroende lite på var jag är och vilken känsla jag får. Alla möbler i inlägget kommer från Brafab som har ett av Sveriges största sortiment på riktigt snygga utemöbler med kvalité. Missa inte dem!

.

.

 

Klassiska trädgården som jag drömmer om. Växthus, krattade grusgångar, pelargoner, fika i en pergola eller svalka under äppelträden…

.

.

.

Sommaren i stan! Ett öppet fönster och ljudet av chill-jazz, doften av nybakade sockerbullar från bageriet, varma kvällar med ett glas rosé på en prunkande balkong..

.

.

Alla möbler, parasoll + pergola ovan finner du hos din närmsta Brafabåterförsäljare som du hittar här!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “DET LJUVLIGA UTELIVET

  1. Det runda bordet som är på bilden city oasen. Grå skiva och vitt underrede. Hittar jag inte på Brafabs sida. Har du något namn på det. Behöver nya möbler till blivande altanen.

  2. Älskar den grå urnan, var är den ifrån? Ser ju väldigt likt ut Adler men hittar inte 🖤

Comments are closed.