JAG ÄR KÄR I VÅR SOFFA

.

Där är den ju! Vår sprillans nya soffa från Eilersen som jag är typ kär i.  Den är djup och tuung och andas riktigt bra (dansk) kvalité och klädseln (avtagbar!) som sitter på och är i riktigt lyxig härlig grå tjock sammet mmm. Mamsen och papsen har en exakt likadan (fast i grå manchester) så jag visste precis vilken bra soffa det var när jag beställde och för den som undrar så heter den här soffmodellen Great Lift. Det runda bordet i svart marmor framför är ju ett helt inlägg för sig för det är så m a g i s k t fint och matchar soffan som handen i handsken (och det är inte så konstigt eftersom bordet också kommer från Eilersen) Tog in tulpaner och syren från gården idag så nu doftar det ljuvligt här inne i vardagsrummet också! (Och inte bara ”ny-soffa-doft”:)

.

Idag har jag styrt upp ett nytt kul samarbete och fixat med ekonomin och sen har jag varit och gjort nya fransar som dock trillade av innan jag skulle gå från salongen! 1 1/2 timme för typ ingenting alltså och jag har aldrig varit med om något liknande? Salongtjejen var dock jätteschysst och sa att jag skulle komma tillbaka nästa vecka och göra helt nytt set (och jag slapp så klart betala) Men mycket märkligt och jag har varit där massor med gånger och hos samma tjej detta har aldrig hänt tidigare.

.

.

Nu ska jag och min Beabus mysa ihop lite här i tvsoffan och se på kvällens avsnitt av Robinson (hon älskar Robinson) Faktiskt en riktigt kul omgång i år med roliga, intressanta och annorlunda deltagare (och så tycker vi att han Pascal låter så roligt och vi brukar härma hans ”Nicåliiiiin” (Nicoline är den onaturligt dösnygga tjejen i lägret) och att man måste ha ”fjo00kus i tävlingarna” Vi håller dock på Henke och Desiree:)

.

Ha nu en finfin kväll så kör vi freedag imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “JAG ÄR KÄR I VÅR SOFFA

 1. Souperfin soffa du har så himla säker stil. Allt du gör blir så bra inredning, trädgård eller mode det spelar ingen roll on fleek ♥️✌️

 2. Designpornografi. Hvor er kontrastene? Arvegods? Ting barna ha laget? Noe du har kjøpt på loppemarked? Noe stygt som du bare elsker, tross alt? Dette fotoet viser at du har penger, og det er helt ok. Men det viser ikke at din egne, særegne smak. Du makter ikke å skape kontraster. Alt er super, dansk design. Det ene slå det andre i hel. Hvor er livet, spontaniteten, kreativiteten? Det du viser er at du kan kjøpe det samme som andre topp-bloggere. Det viser at du har penger. Det viser ikke DEG. Hvor er du?

 3. Du är helt suverän med inredning, allt du gör blir så himla fint. Kul att få se, o tack för en bra blogg!

 4. Superfint!!! Tack för att du bloggar, du är så duktig och imponerande<3

 5. Jag kollar också på Robinson med min 9 åringa dotter, hon (och jag) älskar det och det är ju såå kul när hon fattar spelets regler och pratar strategier haha. Vi skrattar med åt Pascal och hans ögon som nästan poppar ut när han pratar och härmar Johan som lägger till ett e på slutet av alla ord. Men bara med glimten i ögat. Vi älskar Robinson!
  Vi hejar på Ida och Henke.

 6. Det är magiskt vackert hemma hos dig, du får till allt så smakfullt!!!
  Det är verkligen en konst att matcha och få till helheten, inte alla som har den förmågan!
  Med vänlig hälsning Monica

 7. Flott rom! Lager rabarbra kake til 17. Mai og den ble en suksess! Takk😄

 8. Jag förstår att bloggen är ditt jobb, eller ett av dina jobb, MEN tänker du aldrig på hur mycket du och din familj konsumerar saker? Med tanke på att du har fyra barn som du lär ”slit och släng” metoden? Det skulle vara kul att läsa vilka välgörande ändamål du ger till, bara en tanke så här på fredagseftermiddagen.

 9. Soffan är suprerfin (men kostar mer än vad jag personligen skulle lägga på en soffa, speciellt med fyra barn i huset, du är modig). Men jag är glad att du vänt tillbaka dina böcker, blev sådär OCD-tokig av att inte kunna se ryggarna 😀 Så tack!

 10. Sååå himla fint hos er !! Måste fråga om måtten på soffbordet, så jäkla snyggt 😍 vilken hemsida har du köpt det ifrån? Älskar din blogg btw!

 11. Är du inte rädd att ha lampsladden så det är en tung sak? med en liten tvååring i huset kan saker ske på ett ögonblick?

 12. Så jäkla snygg soffa!!👏😃! Är den lika skön som den ser ut? Har för mig man kan ”höja” ryggdelen på ngt sätt, stämmer det?

Comments are closed.