ROLLS ROYCEN BLAND SNITTISAR

.

På mitt nya soffbord med svart marmorskiva står ikväll ett ljuvligt fång doftpioner från Mästerblomman nere på stan. Detta måste väl verkligen vara den b ä s t a av alla snittblommor i hela världen? Så maffig och vacker och vilken doft den har, aaaah. Hela vardagsrummet doftar nu helt underbart och sommar!

 

.

.

.

Inredningsivern fortsätter och idag blev det en ny lyxig kudde från butiken Midtown nere på stan som inhandlades! Den är riktigt maffig med måtten 60X60 och är från märket House of Hackney

.

.

 

.

Läser lite magasins bla senaste Sköna Hem och lyssnar på mysig musik! Var ju flera som undrade vad jag egentligen lyssnade på för musik när jag la ut en Instastory häromdagen och det var sk Jazz Hop Den lista jag jag lyssnade på heter Jazz Vibes och ligger på Spotifys spellistor under Chill men det finns massor härlig sån musik och mängder med spellistor. Såå avkopplande och skönt att softa till hemma – rekommenderas!

.

.

Ikväll har vi haft mamsen och papsen här på grillat och det så mysigt! Satt ute och njöt av god mat och värmen tills solen försvann bakom träden. Tänk att det faktiskt bara är maj än så länge och att vi har maaassor av såna sköna sommarkvällar framför oss:)

.

.

Ha en riktigt mysig kväll nu finingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “ROLLS ROYCEN BLAND SNITTISAR

    1. Det kan jag svara på 🙂 Det är ”Spider” soffbord från Eilersen, i detta utförande går det loss på 15.415 kr, så inte ett bord för alla plånböcker…

  1. Längtar så tills mina pioner slår ut! Mina två buskar är så täta och fina och så är det också mängder med knoppar. Känner mig otålig och vill att de ska slå ut nu. Helst igår. 🙂

Comments are closed.