I annonssamarbete med BABYSHOP

HAPPY FRIDAY

.

Min lilla toddlerplutt sittandes på trappen baksidan! Alltså de är ju så gooa i den här åldern (Moje har nyss fyllt 2 år för er som inte vet) Pluttiga och knasiga och nyfikna på allt och med ett ”humör som börjar visa sig” minsann. Men oftast är han på bra humör prinsen – glad eller tvärarg liksom och det finns inte så mycket där emellan:)

 

 

.

Visst har han bara så söta kläder på sig<3 Finns så otroligt mycket snyggt till pojkar också numera och det är en otrolig skillnad mot när storebror var lika liten för 16 år sedan. Då fick vi passa på att handla fina kläder när vi var i Normandie. (Eller på Bonpoint som var superexklusivt) Tröjan och shortsen (som också har en söt broderad banan på sig) kommer från det eco-vänliga  supercoola märket Bobo Choses (tröja här och det finns babystrl också här och söta tennisshortsen finns här) Så mjuka fina kläder i bästa kvalité och så älskar jag när det är ekomode också

.

 

 

Börjar bli så långhårig nu men jag tror vi ska fortsätta låta det växa! Finns ju inget gulligare än pojkar med lite långt här tycker jag. Trulle var långhårig ända upp till 5:an har jag för mig (så här söt såg han ut då<3) Brukar hur som helst sätta upp Mojes hår i en liten pytte-man-bun så han slipper ha luggen i ögonen:)

.

.

Tjohooo idag har vi härlig och soolig fredag igen! Känns som det är helg non-stop i maj och inte mig emot:) Har verkligen massor att göra idag så jag måste säga nye for now men vi ses ju snaart igen.

.

.

Önskar er alla snyggingar där ute den bästa av fredagar!

,

,

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

50 kommentarer till “HAPPY FRIDAY

 1. Min son hade lite längre hår, men det var fin volym och lätt självfall, till ett lite öppnare ansikte. Mer som Truls faktiskt, som oxå passade i det långa håret. Men Moje tycker jag inte gör det. Stämmer inte med hans ansikte och hårkvalitet! Hade varit fin i mer traditionell pojkfrisyr tror jag. För söt är han ju, som alla små toddlers! =)

  1. Moje är min lilla pojke och allt på han är absolut perfekt ut i minsta tunnaste hårstrå. Han ansikte är så öppet, fint och älskvärt och han gnistrar som en stjärna. Precis som alla barn gör i sina föräldrars ögon. Kommentera aldrig ALDRIG ett litet barns utseende negativt någonsin igen.

  2. Det du skriver gör mig jäkligt förbannad! Håll tyst för sjutton 😡

  3. Det här var det sjukaste jag läst på länge..du tycker inte du har tagit det lite väl långt när du pratar om hennes son?
   En ursäkt är på sin plats Torin. Visa at6t du är mer kvinna än vad du framstår som.

 2. Meeeen… vuxna (?) människan som kommenterar ett barns utseende??? Såklart är lilla Mojje heeelt fantastisk, i vilken frisyr som helst <3

 3. Hans hår är hur fint som helst! Alldeles vitt 😍 som en liten Emil i Lönneberga.

 4. Inte kommenteras det Mojes utseende utan det att föräldrarna låter håret växa ovårdat. Mycket snyggare och ser mer vårdat och prydligt ut med kort. Har alltid undrat hur du Petra som är så petig låter håret på pojken vara så som det är. Och kommentarsfältet är väl till för att alla får tycka till, och det är inte elakt menat.

  1. ”Kommentarsfältet är till för att alla får tycka till”
   Så idiotiskt urbota dumt sagt!

   Vilken härlig guldgosse ni har!
   Kram ❤️

 5. Första bilden jag sett ( tror jag) där ungen inte knatar runt med en napp.
  Men han kunde väl inte prata? Inte konstigt med muteknapp i käften

  1. Är du möjligtvis dement och typ 99 år? Annars finns det inget försvar att uttala sig så grovt och dumt om ett litet barn

  2. Usch vilken förskräcklig kommentar , varför gör man så – väljer att skriva så till ngn som bara vill förmedla feelgood, det är för mig obegripligt.

  3. Jag blir mörkrädd när jag ser hur vuxna människor skriver om ett litet barn!! Och nappkommentaren, urdumt! Min son har aldrig haft napp men började prata först nu vid 2.5 års ålder.
   Kommentera och tyck till om andra inlägg men ge er aldrig nånsin på ett barn.

 6. I love children around the age of two, their personality comes to the foreground, they are so cute.

 7. Tror inte mina egna ögon när jag läser dessa kommentarer, hur lågt kan man som vuxen människa låta sig sjunka ?? så elakt jag finner inte ord för påhoppen man blir bara så ledsen… kram Petra från Yvonne som även är både mormor och farmor

 8. Blir ledsen över det mänskliga släktet när jag läser kommentarerna här. Sorgligt. Jag föreslår Petra att du börjar gå igenom och godkänna kommentarerna innan de publiceras här. Precis som andra bloggare gör. Det här är inte ok. Allt gott att önskar jag dig och världen sötaste 2-åring har du <3

 9. Din son är bedårande söt! Usch för de hemska kommentarerna, hoppas du inte tar åt dig för den/de som skrivit mår uppenbarligen inte särskilt bra.

 10. Godt å se at det er flere som reagerer på den mangelen på forstand og folkeskikk som praktiseres i dette kommentarfeltet. Moje er en nydelig liten gutt, med et godt ansikt/utstråling og en hårfrisyre som kler ham helt utmerket. Til dere som på død og liv må demonstrere hvor selvgode dere er ved å kritisere et lite barn; ta dere sammen. Kvalmende oppførsel av voksne (?) mennesker.

 11. En av de sötaste ungarna jag sett med en av de snyggaste mammorna jag sett <3

 12. Du har en ljuvlig tvååring! Så fin.
  För 18 år sedan hade jag en ljuvlig tvååring, som nyss fyllde 20. Då, under sina första två år i livet, hade han inte sagt mer än enstaka ord, för han har två storasystrar som pratade och han lyssnade och lärde. Efter tvåårsdagen har han dock pratat desto mer! Om stora och små saker. Nu har han flyttat och läser på universitet. Men kan ni tänka er, även hans mamma lät hans ljusa lockar växa när han var liten! Så fin, både då och nu. Inuti och utanpå.
  (Ja, godkänn kommentarer innan publicering! Så himla outsägligt korkat att kommentera ett barns utseende på det sättet! Skäms! Kryp in under en sten och stanna där.)

 13. Hur mår ni egentligen ni som alltid har något elakt att skriva, varför kan ni inte försöka vara vänliga? Ni måste vara så avundsjuka på alla andra, de enda ni möjligtsvis känner med är någon som har det sämre än er. Att skriva nedsättande om ett barn går över alla gränser för vad en normal människa gör, hur mår ni egentligen? Petra, du har en jättefin liten kille!

 14. Helt underbart söt liten pojke ❤️Och älskar outfitten 🙌🏻❤️

 15. Han är så söt lilla Mojje, vilket charmtroll 😍 tack för en bra blogg!

 16. Jag tycker också du ska godkänna kommentarerna innan. Det finns ingen anledning att du ska behöva ta såna kommentarer som du får. Jag har mycket svårt att tro att det är vuxna människor som skriver på detta sätt, som ger sig på ett barn! Var rädd om dig❤️.

 17. Men fy för vissa personer här, hur f*n kan man vara så elak?? Moje är fullständigt bedårande, och frippan är ljuvlig! Precis som du säger Petra, är han en helt perfekt liten pojk, som alla våra guldklimpar är. Tycker inte heller du ska släppa igenom såna här urdumma kommentarer.

  Härligt att äntligen få se nya soffan, varit SÅ nyfiken! Hade kunnat tänka mig en exakt likadan, om det inte vore för att den är lite för dyr för oss, attans 😉

  Ha nu en ljuvlig söndag med dina fina och jag hoppas verkligen att du lyckas skaka av dig de dumma kommentarerna, även om de såklart gör ont.
  Massa kramar!

 18. Förstår inte hur folk mår när dom skriver så här negativt!!!??? Är det den svenska avundsjukan????
  Jag förstår en del bloggare som måste godkänna kommentarer innan de publiceras, men då får väl bloggaren själv ta emot all ”skit”, eller hur fungerar det? Varför ska det vara så här, varför kan inte folk bete sig ”som man själv vill bli bemött ska man bemöta andra”. Hur svårt kan det vara! Det finns väl nog med elände idag!
  Tack Petra för en jättefin blogg med massor av inspiration!
  Kram Monica

 19. Hvis ingen kommenterte på innlegg de ikke likte så hadde det ikke blitt noe bråk…

 20. Usch vad ledsen man blir när vuxna människor skriver elakt om än det ena än det andra här på den fina bloggen. Hur kan man?
  Kram och tack för en massa härlig inspiration Petra!

 21. Din lille son är ljuvligt söt från topp till tå! Älskar outfiten också. Tycker för övrigt att det är fantastiskt gulligt med långt hår på småpojkar, det hade min son också. Och vad gäller nappanvändning – min dotter hade alltid tre nappar, minst en i munnen och en i var hand tills hon var 3 1/2 år. Idag har hon perfekt bett, perfekta tänder och högsta betyg i svenska pga sitt välutvecklade språk. Så det finns nog ingen anledning att stressa upp sig kring detta;)
  Kram Anna

 22. Jag undrar om de som skrev de otroligt elaka kommentarerna hade vågat stå öga mot öga och sagt detta till dig.
  Tack för en fin och inspirerande blogg.

  1. Det funderar jag också mycket på….tänk om någon hade gått fram och kommenterat utseendet på dessa personer eller gjort det mot deras barn/barnbarn. Då hade det nog inte varit lika kul. Så himla sorgligt att man ska uppföra sig så.

 23. Brist på uppfostran och stil när vuxna kvinnor kritiserar andra mammor och deras barn! Det gör man bara inte. Finns inga ursäkter för ett sådant beteende! Skärp er!

 24. Det är mycket tråkigt att Petra ska behöva få den typen av kommenterar när hon bjuder så fint på sitt familjeliv. Är ödmjukt tacksam för allt du visar oss. Glöm inte att du sprider mycket glädje. Tyvärr finns personer som vill sprida elakheter och göra andra ledsna, mot dem måste man både sätta gränser och inte lyssna.

 25. Bedårande lilla solstråle 🌞 Du är så lik din syster Bea här tycker jag 💕

 26. Mäh! Ingen som lärt sig hyfs?
  Jag tror inte ni skulle fälla dessa kommentarer om ni mötte Petra med barn typ på stan. Gör det inte här heller!

 27. Alla tycker ju att ens barn är de allra mest bedårande, såklart, o helst av allt vill man visa upp dem för hela världen. Frågan är bara hur man kan skydda dem? (för elakheter, som i detta fallet?j Man kanske ska överväga för -och nackdelar, och vad som är syftet? Jag tänker; vad är fördelarna med att lägga ut sina barn på nätet? Själv kan inte komma på en enda, faktiskt. Det är väl ”säljande” tänker jag då? Jag är själv mamma o jobbar med barn. Jag tycker att man ska vara försiktig, men det är min åsikt. Mina tankar som kom upp nu, när jag läser kommentarerna, handlar generellt om lägga ut sina barn på nätet, inte bara din pojke såklart Petra.

 28. Jag har precis upptäckt att man inte får fotografera barnbarnen på dagis när dom har lite typ julfester när man får vara med och det är tydligen för att bilderna kan användas av dom osmakliga pedofilnätverken så man skall naturligtvis vara försiktig.
  Moje är en söt liten pojke och han klär visst i långt hår. Jag har ett barnbarn Max som är lika gammal och bor på Manhattan i New york och har samma frisyr hur gulligt som helst och så ser pojkarna ut där med.
  Folk som skriver så på bloggen gör det för det syns ju inte vem dom är och då kan dom vara hur elaka som helst och behöver inte stå tillvaro.
  Du har en fin blogg och en fin familj.

 29. Man blir ju både arg och ledsen av att läsa dessa hemska komentarer! Moje, precis som alla dina andra barn (och alla andra barn också), är helt perfekt som han är. Hoppas att du/ni kan skaka av er detta och känna att ni har stöd av så många som är på er ”sida”. Kram Camilla

 30. Vad är det för obildade och sjuka människor som kommenterar elakt om ett barn?!
  De borde inte få publiceras. Skrämmande att det är så mycket psykiatri ute i bland oss som borde vara i behandling.
  Ditt barn är så vacker som bara den. Må han aldrig möta dessa otäcka avundsjuka människor i verkligheten. #argsåjagskakar

 31. tycker väldigt mkt om att läsa din blogg, du bjuder så mkt på dig själv , men gå inte med i sandlådenivå , lägg inte energi på alla dumma kommentarer , dom är inte värda det kramar till er alla som sprider god energi ❤️

Comments are closed.