I annonssamarbete med OCH ANNONSLÄNKAR FRÅN AV MIG VALDA FÖRETAG

LYXIGT BADMODE BEHÖVER INTE KOSTA EN FÖRMÖGENHET

I sommar är planen Gotland och France – som typ nästan alltid – inget nytt här inte haha:) Men det är ju ett par av mina absoluta favoritställen i världen och så mycket mina bästa sommarminnen och jag trivs ju bara så bra där (Gotland varje sommar sen jag var 1 år och sen sommarställe i Frankrike från jag var 13 år) Först öjn i nästan en hel  månad i sträck (med avbrott för lite Beyonce) och sen ner till vårt hyrda hus på Rivieran. Inget Normandie i år alltså men gården finns ju alltid kvar och jag får njuta av en  ny spännande del av ljuvliga Frankrike istället!

 

 

 

På stränderna på Cote DÁzur vill jag nog vara lite klassiskt lyxig. Och med det menar jag inte att det måste kosta MASSOR utan se lyxigt ut! Ovan ser ni en del snyggt jag hittade och det mesta kostar inte många kronor: Puderrosa turban (väldigt Rivieranchict:) finns här, makalöst snygg brun baddräkt finns här, ”enkel och lagom” stråhatt finns här, palmmönstrad baddräkt finns här, bronzefärgad skimrande bikini finns här, strandtunika (om matchar baddräkten med samma mönster (och som kostar bara 199 kr) finns här, coola stora solisar finns här, solskydd för gudinnor finns här, söt pudrig bucketbag finns här.

 

..

.

Idag tipsar jag sånt som jag ÄLSKAR när det gäller badmode! Badmode är ju lite svårt och svettigt och småjobbigt att hålla på med tycker jag, iaf efter 30 och iaf efter skatternas ankomst (Innan var det typ ett nöje att prova nya bikinis i trånga provhytter!) Men jag har några knep när det kommer till detta mode som ska visas på bar hud vid pool och strand. 1. Framhäv ditt bästa och håll inte på och dölj ditt ”värsta”. Tänk och fokusera på vad du är nöjd med på din kropp istället och lägg fokus på det! Trivs du extra bra med din mage så använd en bikini där den syns. Har du ett par härliga tuttar – välj bikini eller baddräkt där det är lite extra runt bysten. Mysig rumpa – kanske en wowskärning där osv. 2. Vad är nu egentligen fint när det gäller badmode när man ska välja baddräkt & bikini? Det där är ju heelt olika vad man tycker så klart men jag brukar tänka mig en annan person som kanske liknar mig en aning och vad jag skulle tycka att denna var snygg i på en strand. Tänk på hur andra mammor ser ut på badstranden och vad som är fint i ”verkligheten”. En neoncerise bikini är kanske inte så tippelitoppen på en försommarblekfis vid vassen på Mälarstranden men kanske tip-top när man är pepparkaka vid en grekisk pool. Går ofta själv för ganska neutrala färger, även om jag sticker iväg med någon klatchig sak ibland! Men ska man skutta runt och ”ur och i och ur och i” vattnet med småbarn så är det skönt med badkläder som sitter där de ska (Som alltså inte kräver att man trippar fram) och så väljer jag ofta vitt, svart, silver, guld eller kanske brunt men med snygga detaljer. 3. PROVA ALLTID BADKLÄDER HEMMA. Gärna när du känner dig lite extra fin och självsäker! (Provhytter är inte kul någonstans – det kan vi väl nästan alla vara eniga om:)

.

.

 

På öjn vill man liksom smälta in i allt det enkla, karga och underbart vackra! Raukar och enar och milslånga stränder, ååååh. Lyxigt på ett helt annat sätt, lite stramt och nedtonat, och jag längtar dit så jag blir tokig nu. Det ovan vill jag ha ALLT av: sportig baddräkt med snygg rygg finns här, solkräm med hög spf för ansiktet finns här, läcker smickrande baddräkt med mönster finns här, klassisk solhatt med grönt band finns här, blommigt hårband finns här, randig strandtunika (SÅ Gotland) för nästan ingenting finns här, solisar finns här, toksnygg grön bikinitop finns här, klassiska bikiniyxor finns här.

.

.

Psst, Åhlens har just nu hela 20% på sitt egna snygga och mycket prisvärda badmode (en  hel del av det jag visat) och på Wera Stockholm här så missa inte det. Dagens tips vänner!

.

.

Nu – lunchdate på stan!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “LYXIGT BADMODE BEHÖVER INTE KOSTA EN FÖRMÖGENHET

 1. Hmm, jag tror på att vara den man är, inte grubbla på om man smälter in eller inte 😉 Coolare å vara den du är. Din egna stil.
  Köper du nytt till alla dina resor?

  1. Att man vill smälta in behöver ju inte betyda att man är osäker och grubblar. Jag trivs bra med mig själv, köper precis de kläder jag gillar och vill ha, har bestämda åsikter om vad som är snyggt och har inget behov av att sticka ut, smälter in är nog en passande beskrivning och det är helt enkelt för att JAG trivs bäst och vill ha det så!!

   1. Skrev inte att man behövde vara osäker 🙂 Va bra, att du känner så, det är så det ska kännas!
    Tycker det är coolt med människor som inte ser ut som alla andra, som verkligen har en egen stil..allt annat känns så ängsligt och entonigt. Men jag köper inte nytt varje år heller, utan använder mina favoritplagg, min stil.

 2. Lyxigt minsann!! Du kan inte skriva ett enda blogginlägg utan att nämna ordet lyxigt. Känns som att bara det är lyxigt så är de bra. Ytligt och så opersonligt. Allt handlar om konsumtion och lyx, allt måste bytas ut och konsumeras hela tiden. Man får nästan pressen på sig när man läser här inne att om det inte är dyrt och lyxigt så är det ingeting värt. Kommer sluta läsa här då jag tycker det gått över styr och det känns inte du. Som du var när du startade bloggen det var du

 3. Åh, detta inlägg var precis vad jag behövde idag, så inspirerande och härligt! Längtar till sommaren och alla underbara stranddagar, jag måste nog också beställa lite nyheter! 🙂

 4. Gillar verkligen den här typen av inlägg, så inspirerande!

  (Vad tanterna ovan gnäller om vet jag inte, kanske har typ Åsa Romson en blogg de kan följa istället och få inspiration av.)

 5. Så trevligt inlägg med snyggelisnygga saker 👌🏻👌🏻Själv klickade jag hem Palm baddräkten 😍. Beyonce ska vi också se och även Ed sheeran alltså älskar konserter
  👍🏻

Comments are closed.