ALLA MAMMORS DAG

.

.

Hipp hipp hurraaaa för alla fina, duktiga, snälla, tålmodiga, starka och underbara mammor idag! Att bli mamma är det bästa jag någonsin fått uppleva och det blev den viktigaste rollen i mitt liv. Trodde aldrig någonsin när jag var ung att jag skulle bli så mycket som en f y r barnmamma, jag visste bara att jag önskade mig minst två små, men så blev det visst:) Kommer ju från en familj på fem så jag fantiserade att det skulle vara flera syskon även i min egna kommande familj och lite bullrigt och stökigt och högt i tak precis som hemma. Min mamma var och är så himla mycket just mamma. Har alltid varit hemma och funnits där jämnt när jag och mina bröder var barn och saftat och bakat och lagat och sytt och fixat. Otroligt kreativ och det målades och vävdes och drevs upp 100-tals plantor i växthuset och hon hade får och höns och det grejades alltid med något. Min mamma är  väldigt principfast och noga med moral och  kunde bli gaalen om vi barn var kaxiga eller uttalade oss klumpigt och dumt men samtidigt är hon en genommjuk Pippi-mamma som plötsligt kunde överraska och hitta på hur knasiga och roliga saker som helst med oss barn. Nu är hon både mormor och farmor (och har 8 hela barnbarn) och jag älskar henne såå mycket.

 

.

 

.

Imorse när jag blev uppvaktad på det allra sötaste raraste sätt av min egna älskade skatter! Med min favorittårta sen jag var liten (Fick alltid Casablancatårta från Systrarna Ericsson när jag fyllde år) och en helt magiskt vacker blombox med luktärter, pioner, hortensia, liljekonvalj och rosor<3

 

..

.

Stort grattis till min vackra mamma Gunnel och grattis alla ni andra mammor där ute! Njut nu dagen riktigt ordentligt:)

.

..

KRAM

.

.

.

 

5 kommentarer till “ALLA MAMMORS DAG

  1. Vilken tur att din mamma har hela barnbarn. Något annat hade ju varit konstigt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg