LET´S DANCE

.

Min minsta älskade danstjej laddar inför kvällens genrep nere på Konserthuset! Hon och hennes söta balettgrupp ska köra cancan med mamelucker och volangkjolar<3

.

.

Heeeej fredagskväll!

.

.

Aaaah, vilken dag! Migrän från jag vet inte vad ”och den där perioden” samtidigt och lediga skatter (skolan har haft stängningsdag) och jobb som måste styras upp samtidigt… Men nu känns det iaf bättre och migränen börjar lätta (TACK vare Zomig Nasalleverans) och det blir en soft fredagskväll hemma med Mojeplutten, hämtmat och film och chips. Storasystrarna är nere Konserthus och övar inför helgens föreställningar för fullt ikväll (de går på samma dansskola men har så klart olika klasser) och det är balett och modern dans och jazz. Trulle vår duktiga storebror är i Stockholm och jobbar (tänk att han j o b b a r på helgerna nu!) Fullt upp på alla håll och kanter alltså i familjen just nu!

.

.

.

Hoppas ni har det bra alla bloggisar! Vad gör ni egentligen en sån här solig och underbar sommarkväll??:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “LET´S DANCE

  1. Vad fin hon är i sin dress, jättegullig tjej. Själv passade jag min dotters marsvin idag så de får äta gräs i det fina vädret.
    Må så gott i värmen med lillplutten.

  2. Småstaden! Var hittar jag indisk take away i vås? 🙂 kram på dig.

  3. Min dotter är också där och övar för fullt just nu 😊 hennes första föreställning så är väldigt spännande. Dansar jazz 😀 tycker det är så kul. Ska bli roligt att se dem imorgon.

  4. Vad fint rum hon har söta Bea. Min dotter gick också på samma skola fast musikklasser och det var bråda tider i maj inför vårkonserterna ❤️. Bästa skolan i småstaden tycker jag. Ha en härlig helg ✌️

  5. Var så kul att se föreställningen 😊 Bea var så duktig och vilken härlig cancan 💃 och Lollos gäng var grymma 👏🏻 Och din tjej har verkligen utstrålning för hon stack ut. Sen älskade jag såklart min egen tjej i ghostbusters 😍 Så grymma tjejer vi har.

  6. Var det Trulle jag såg på en restaurang i skärgården minsann? Tänkte att det var galet likt, o nu såg jag ditt inlägg 🙂 hur som så var han så duktig såååå.

Comments are closed.