I annonssamarbete med BABYSHOP

I PAUL SMITH

.

Heeeej måndagsbloggisar!

.

.

Hoppas ni har det bra!? Den här veckan är det ju stora skolavslutningsveckan, iaf för 2 skatter (7:an är påa torsdag och gymnasiet på fredag) Nästa vecka slutar Bea 2.an och Moje slutar förskolan och sen är det sommarlooov för hela gänget och hela slanten tom skolan börjar i mitten av augusti (Eller inte för alla – duktiga Trulle jobbar ju i  sommaren) Och i slutet nästa vecka åker vi till öjn igen – hur härligt känns inte det! Men först ett par veckor Småstadsveckor till och vardag. Idag ska jag färdigställa ett projekt och sen ikväll så är det ridlektion igen och jag har fortfarande träningsvärk efter den förra så vi får se hur det går.. Men först måste jag visa lite pics på lillebror i sina nya kläder från Paul Smith! Kanske något som kan inpirera till era små pojkar inför avslutning, midsommar och sommarfester:)

.

.

.

När Maurits är så här extra fabulös så vill man typ bara pussa sönder honom! Så gullig så klockorna stannar men han har inte tiid med mig och mina mammapussar:)

.

..

 

.

Somriga skjortan är nog den snyggaste lilla pojkskjorta jag sett och finns här. (så himla fint och elegant med det där uppviket) Shortsen som matchar till  är klassiska mörkblå i chinosmodell och finns här.

.

.

 

 

 

.

 Våghalsig och nyfiken och med en rejäl dos självförtroende och temperament! Ja en typisk liten trotsig två-åring (jag blir gaalen) Plus underbar och snäll och glad så klart<3

.

.

Ha en underbar nu så ses vi snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “I PAUL SMITH

  1. Så söt så man smäller av! Vika fantastiskt fina kläder du har hittat till honom!

  2. Åååå en sådan sötis !!! Urgulliga klassiska kläder Med lite extravaganza👌🏻💕

    1. Helt galet dyrt, men alla köper ju så klart vad man vill. Små barn växer ju också ur sina kläder i ett nafs. Nu var det kanske inga lekkläder men skjorta känna obekvämt för en liten som vill kunna röra sig fritt.

Comments are closed.