SOLSTRAND & REGNKAOS

.

Moje lycklig vid stranden idag! (Badbyxor Mini Rodini) Vi var nere på Frös (Frösåker) hos mina svårisar och åt mysig jättegod lunch i solskenet och det var bara helt galet hett. Säkert 40 grader (eventually jag svär) så vi tog en trip till den lila stranden som ligger i området och badade för att svalka av oss. Yes tom jag badade! Jag gör ju hemskt gärna den när det är över 35 grader varmt, även i en insjö. Som är helt bajsbrun. Och har stenig sylvass botten där man trampa på princip vad som helst läskigt..

.

.

 

 

 

 

 

 

.

Och det var ju såå fint och idylliskt, så där som bara svensk sommar kan vara. Åh. Båtar på fjärden och röda stugor och glada barn som plaskade i Mälaren och så en ursnygg brunbränd svärmor. Men så kom de där mörka molnen och mullret och så plötsligt, brak, regnet och då menar jag REGNET. Typ monsunvariant dundrade in och vi hade lämnat casat inne i Småstaden med typ alla fönster på vid gavel (även takfönstret) och på terassen så låg böcker och radio och kuddar och filtar och tält osv osv…. Jag hade kikat på väderprognosen senast igår kväll och då stod det minsann iingenting om att det skulle gå från klarblå himmel till crazy-daisy-oväder på 5 minuter idag… Jodå vi åkte hem direkt när vi insåg detta (och nejvi körde nog kanske inte preciis inom hastighetsbegränsningen) men vad hjälpte det. K A O S  väntade oss hemma, alltså det var vatten ändå in till diskbänken i köket, ungefär som om någon stått och kört vattenspridaren rakt in genom fönstret (vilket jag faktiskt exakt lyckades med igår men det är en annan historia) Gaaah. Så här har det svabbats och torkats. Fick ni också denna oväntade tokdusch idag bloggisar?

.

.

Men nu är torrt och fint igen och huset är nystädat och det doftar underbart från doftljus (har en ny favorit som jag måste tipsa om) och ikväll ska vi äta inne i matsalen (första gången på veckor) med tända ljus och det står söndagshämtpizza på menyn mmmm.

.

.

Men först – hämta älskad efterlängtad fjortis på station! (hon kommer med tåget från pappa i Stockholm)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “SOLSTRAND & REGNKAOS

 1. Ja ibland slår det om på ett kick vädret, vi hade en sån dag förra veckan. Annars har det banne mig varit precis knallblå himmel i över en månad i sträck nu, heeeelt galet! Kom precis hem efter kvällsdoppet här, ljuvligt att sitta nere på klipporna när solen börjar dala ner i havet. Ibland stanna vi och tittar på hela solnedgången men det blir så sent för barnen. Hoppas nu denna magiska sommar håller i sig tills typ sista september!!

 2. Vi lyckades också lämna ett takfönster på glänt idag men det var bara några droppar som rann in. Vilken snygg bikin du har. Det så skönt att ha en egen brygga att bada från som vi har vid sommarhuset så man slipper bada på de allmäna badplatserna. Så den här helgen blev det brygghäng 24/7 så mysigt.

 3. Galet att lämna fönster på vid gavel när man åker bort och då menar jag inte för regnet utan för tjuvar. Känner flera stycken som mött inkräktare i hallen så tänk er för med sånt till nästa gång, ingen kul upplevelse….

 4. Alltså det är inte bara svärmor som är ursnygg! SHIT vad du är vacker!!! O vilken body sen da! You rock ❤️💪🏻

 5. Vilka härliga somriga bilder! Vädret har ju varit fantastisk den senaste tiden, men i alla fall igår (har inte varit hemma i Eskilstuna idag) kom det ett par störtskurar och åska. Stackare som fick in regnet i huset. Sådär halvkul!
  Kram och ha en fin nästa vecka!

 6. Tips, vi har regnsensorer på alla våra takfönster så de stänger sig själva så fort det kommer några droppar vatten, superskönt 😅👍🏾

 7. Fina dagar får man spara i minnet, som smultron på ett strå 😊❤️

 8. Vet inte hur ert hus är konciperat, men det är ju ett ”gammalt” hus. Vi bor i ett gammalt slott, och det blir aldrig riktigt varmt inne pa sommaren. Det enda vi maste akta oss för är verkligen att öppna och vädra för mycket, DA blir det varmt även inne. Korsdrag morgnar och kvällar i värmen, annars stängda fönster och ev gardiner fördragna under dagen. Tips till er. och da far man inte sa trevliga överraskningar som en pool inne!

 9. Läst din blogg i många år, men har tröttnat nu pga all reklam som dyker upp. Den förstör och jag slutar följa dig pga det nu.’

Comments are closed.