I annonssamarbete med BRAFAB

SOMMARKVÄLL I EN WHISTLER

.

Jag jobbar ju med en del styling åt olika företag och ovan ser ni ett jobb jag gjort åt Brafab! Såå himla kul uppdrag. En varm skön svensk sommarkväll där uppe på vår terass hänger man gärna i soffan som heter Whistler.

.

.

.

Älskar de här färgerna – de är verkligen jag! Lite smutsigt grå-turkost-ljusblått med en accent av pionrosa. Sommarfärger.

.

.

 

.

Älskar såna här stora tunga parasoll med kvalité – det är verkligen lyxigt.

.

.

.

Det jag fått använda mig från Brafab, utvalt på uppdrag av dem, är alltså hörnsoffa Whistler, soffbord med tidningshylla Chelles   och parasoll med blank aluminium Empoli.

.

.

 

.

Den här soffan är bara så skön och inbjudande – blir extra generös eftersom den inte har några avslut utan små avsatser att placera tex kaffekoppen kort kortändan.

.

.

 

.

Pausar lite i stylandet

.

.

.

Finns det något vackrare i blomväg än pioner..

.

.

.

Perfekt liten snygg avställningsyta

.

.

.

Ett tips när du vill skapa ett rum på terassen eller altanen är verkligen att använda större krukor och gröna buskar och träd! Det är lätt att det gröna ser litet ut eftersom ytan ofta är ganska stor. Man kan köpa ”vanliga” träd som inte är menade för kruka (de kan ofta vara lite billigare) typ fruktträd och klippta buskklot ger alltid en lite elegant känsla. Stora krukor behöver inte heller vara tunga och kosta massor – det finns många snygga bamsevarianter i plast för liten peng. Och samla i grupper – det är alltid bra!

 

.

.

 

.

.

S O M M A R – så himla härligt det är ändå

 

.

.

17 kommentarer till “SOMMARKVÄLL I EN WHISTLER

  1. Mycket vackert!! Var har du köpt plastmattan? Hoppas verkligen på svar! Har student nästa vecka o fixar för fullt hemm! Vore så fin på vår balkong!!!

  2. Supersnyggt! Alltihop!! Var komme rkrukorna med träd och lavendel i – behöver precis sådana 🙂 Fortsatt trevlig nationaldag och strunta i trista kommentarer. Energi tjuvar är inte värda uppmärksamheten.

  3. Åh så himla fint!!! Min balkong hade mer än gärna fått se ut sådär i år <3 Bra jobbat!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg