NY TAVLA PÅ PLATS

 

Men se där – en ny toksnygg tavla har kommit upp på väggen! Tavlor har ju inte direkt någon jättestor del av vårat hem, tyvärr, men jag kan liksom bara inte köpa tavlor ”bara för att”.. Hittar ju ytterst sällan något som tilltalar mig på auktioner och Blocket (jodå jag tittar där med) och gallerier och om jag gör det så är det så gott som alltid tokdyrt. Det slår aldrig fel Är nog ganska kräsen när det gäller just konst och det får inte vara ”Hötorgskänsla”om ni fattar – då har jag hellre posters faktiskt:) Och så får motiven gärna riva till lite och få betraktaren att undra vad som pågår – det gillar jag!

.

.

.

En stoor plexiglastavla med motiv av en smutsig Rembrandt – det får mig att gå igång iaf! S å himla cool.

.

.

 

.

Beställde tavlan hos Newport och märket är Cobra Design. Älskar färgerna i den och gav hela rummet liksom lite mer edge, lyx och djup. Skulle vilja ha tavelbelysning på den men vet inte om det fungerar bra tillsammans med plexiglastavlor  – någon som vet?

.

 

.

.

Ha nu en underbar lördag girls (and boys också kanske?:)

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

26 thoughts on “NY TAVLA PÅ PLATS

 1. Riktigt spännande tavla med ”tyngd”.
  Fungerar jättebra att belysa med spot.Jag arbetar med plexitavlor så vet att det kommer bli fint.
  @hedeart

 2. Du har gjort många snobbiga uttalanden på senaste tiden som man reagerar på.

  * Blocket, ja jag tittar där också (typ tro det eller ej)
  * Badade i insjö som var bajsbrun (typ jag badar bara på Gotland d eller rivieran)
  * Hötorgskänsla (what??!)
  * Mammor till tonåringar köp märkeskläder.
  * Jag har slitit och tränat hårt för min mage (andra sekunden har du bara utnyttjat gymkortet en ggr på ett år och gjort bukplastik)

  And so on…

  1. Men seriöst!? Varför läsa bloggen om du stör dig?
   Suck och snark……

   Jag tycker din blogg är fantastisk Petra och blir lika glad varje gång jag ser ett nytt inlägg 💞

   1. Jag tror Petra vill utvecklas och då kan hon inte bara få feedback från jasägare och rövslickare. Varför är du så rädd för annorlunda uppfattning?

    1. Karolina, för att kunna utvecklas behöver man få konstruktiv kritik. Vad tänker du att Petra ska göra med den helt platta kommentaren ”snobbiga uttalanden”? Jaha? Jo men tack, jag ska suga lite på den karamellen. Och så på det kommer plötsligt din helt onyanserade kommentar. Ja, här sitter jag ”rövslickaren” och ”ja-sägaren” och slösar bort min tid på att läsa ogenomtänkta kommentarer som dina (herre gud, och dessutom svarat på den). Nej jag håller inte med Petra i allt, så som det kan vara med vänner eller främmande människor man möter. Men Petra är en otroligt inspirerande själ med en riktigt god anda i sin blogg och hon får äta sina råbiffar (som jag ogillar) för glatta livet, för alla tycker vi olika och lever våra liv olika.

  2. Jag hoppas rent spontant att Petra gör det för att trigga igång såna som dig 😂😂

  3. Tips till dig; läs inte denna bloggen! Det finns många många bloggar med olika inriktningar och jag är säker på att du kommer och finna något i din smak!
   Lycka till!😊☀️

 3. Blir också lika glad varje gång jag ser ett nytt inlägg från dig. Så patetiskt med ”vuxna” människor som gömmer sig bakom skärmar och öser ur sig sina fåniga, negativa, korkade och trista kommentarer. Är ganska övertygad om att det är samma människor som härjar runt på flera stora bloggar. Till dig Petra, lika snyggt och smakfullt som vanligt.
  Kram

 4. Älskar att hitta fina tavlor. Kolla in Li.sense.a på insta. Där tror jag att du kommer att hitta flera som du gillar!

 5. Hej Petra. Så kul att du visar inredning då du är så duktig på det,vill se ännu mer!!Så jag tror säker att du vet om det passar med tavelbelysning eller inte….Trevlig kväll/Kram Marie

 6. Super snyggt ger verkligen rummet karaktär 👌🏻Ha en skön sommar kväll med de dina 💕

 7. Och då ställer jag som betraktare en fråga till dig ang tavlan: Vad är det som pågår? Vad säger en ”smutsig” Rembrant?

 8. Tavlan passar otroligt bra i ert vardagsrum. Älskar din fina blogg, du tar så fina foton. Det är så roligt att följa dig. Njut av söndagen!

 9. Så fint, den passar helt perfekt . Jag fick ett sådant ”vill ha-begär” men får nöja mig med att se den på din blogg. 😊👌🏼

  1. Men på riktigt, Sasaa. Vad håller du på med? Läser du inte vad folk faktiskt svarar dig?! Lämna gärna dina negativ inlägg om dödsångest utanför. Kan vi inte bara njuta av en blogg som är som att titta i en mode- eller inredningstidning? Alla inlägg kanske inte passar en, inte alla artiklar heller i en tidning men ni väljer att läsa bloggen och köpa tidningen. Skriver ni insändare till tidningen varje gång de skriver en artikel som inte faller er i smaken? Skärpning nu, tjejer, dags att börja bete er som vuxna.

   Go for it, Petra!

 10. Tavlan passar finfint där i ert vackra hem!
  Till alla er som tydligen behöver uppmärksamhet i form av att länka med inlägg till era egna bloggar här borde skämmas ögonen ur er! INTE OK! Jag skulle aldrig få för mig att klicka på era länkar vare sig det rör sig om recept eller psykisk ohälsa. Vill jag läsa om det så hittar jag nog till er ändå utan att ni behöver utnyttja Petras kommentarsfält här. Så jäkla dålig stil alltså!
  En stor KRAM till dig Petra som orkar blogga trots alla taskiga kommentarer från diverse hånfulla personer.
  Vi kvinnor ska väl för fanken ”hålla ihop” och glädjas med varandra istället för att mobba varandra?!
  Jenny

Comments are closed.