SÖNDAGENS KRUK & KUDDTIPS

.

Altsås MÅSTE bara tipsa om de hör suveräna jättestora krukorna som jag hittade på Midtown (gratisreklaaam för min kompis finfina affär på Igorgallerian i Västerås!) Köpte två och satte ner tokbilliga tjusiga buxbomsklot som jag köpte på torget. Krukorna kostar typ 3-400 kr och håller i evigheter och väger ingenting. Och så är de även supersnygga så klart. Fanns i ljusgrått, mörkgrå som jag har och så grönt tror jag.

.

.

 

.

Sen fick jag även frågor om kuddarna och pläden som jag har på terassen och de är från Himla och dessa textilier passar bara så himla (hehe) bra ute tycker jag. Lite rufft och skönt skrynkligt och i helt underbara sommarpasteller (Finns i flera ljuva färger som går att matcha. Kommer så klart också från Midtown.)

.

.

.

Fick även fråga om den maffiga snygga lyktan på bordet och den är även den från Midtown (Precis som keramikbricka, koppar och Skogsberg Smartlykta. Ja jag säger ju att de har mycket snyggt där!)

.

.

Aaaah vad jag mår kymigt just nu faktiskt! Var nog den där medhavda köpta salladen som jag åt på stranden tidigare idag – urk. Så har mina stora älsklingar åkt till sin pappa idag för att ha sommarlov i flera långa veckor och usch vad tomt och trist det känns helt plötsligt. Såna här ”lämnadagar” på sommaren är de allra allra jobbigaste och jag saknar dem ju massor redan:( Någon annan frånskild mamma kanske som känner igen sig? Dela gärna med dig så känns det kanske lite bättre om vi är fler mamis som blivit lämnade och har samma tomhetskänsla, längtan och tankar tänker jag<3

.

.

Ha nu en mysig söndagskväll i värmen vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “SÖNDAGENS KRUK & KUDDTIPS

  1. Stackare, hoppas att du slapp bli matförgiftad. Blev det själv en gång för flera år sen just av en köpesallad. Inge vidare!
    Är inte skild så har barnen på heltid, kan inte ens föreställa mig att inte ha de hos mig jämnt (måste vara jättejobbigt). Hoppas ändå dina minstingar får dig att må bättre/känna dig gladare, och vips så har du dina tonåringar hemma hos dig igen 😊
    Kram på dig!

  2. Jätte fint. Tack för tipset!! Din blogg är verkligen trevlig på alla sätt o vis.

  3. Jag är en av de mammorna. Sommaren är värst! Då är det som många veckor av ensamhet då jag både lever själv och har ett barn. Sommarenm då är även många bortresta, så även vi, men de veckor hon är hos sin pappa jobbar jag och känner mig ensamast i stan. Hon är 15 nu. De går bättre eftersom jag kan prata med henne när jag vill men det gör ont. Lika ont som då hon skulle fylla 5 och jag skulle göra den första sommaren efter separatioen.

  4. Superfint! Och jag vet precis hur du känner, har varannan vecka boende och fyyyyyy vad jobbigt det är. Sonen är fem och man märker att det blir för mycket ibland! Men man kämpar på!

  5. Är också en av mammorna, har dock två underbara veckor framför mig nu då vi åker till Antibes imorgon, jag och min son. Sen väntar två veckor utan honom då han är med sin pappa, två långsamma veckor med enorm saknad. Kommer nog aldrig att komma över det där längst man har efter byte, trots att det gått 5 år.

Comments are closed.