SWEDISH BEAUTY FACTORY

,

Fick ju hem ett SÅ himla trevligt pressutskick från Swedish Beauty Factory förra veckan! Älskar när allt är snyggt och genomtänkt från produkt till kasse (utskicket kom även med kort, prassel och konfetti – verkligen stort gilla på sånt:)

.

.

.

Påsen innehöll prov på lyxig ekologisk hudvård i fräscha förpackningar. Ska jag vara ärlig så har jag inte riktigt gått in på ekologisk hudvård tidigare och eftersom jag är pro-eko så var detta väldigt spännande! Mask, mist, ögonkräm och nattkräm och så även lite test på ekologisk hårvård.

.

.

Har använt i en vecka nu och alltså – alla dessa hudvårdsprodukter är så himla bra. Min hud är riktigt återfuktad och har finfin lyster!

.

.

.

 

Rekommenderar dessa (och detta är inte reklam) produkter till alla er som också vill köpa riktigt bra och även ekologisk hudvård! Känns s å fräscht och naturligt. (Detta är Nutrition som är en mycket effektiv nattkräm – min hud mår jättebra av denna)

.

.

.

Har alltid en skön mist med mig för att återfukta och fräscha till make-up (prova att dra en mist efter du sminkat dig så får du en en helt annan lyster)

,

,

 

.

Från exklusiva Swedish Beauty Factory (TACK Swedish Beauty Factory)

 

 

.

(Och min nya älsklingskimono med puderrosa botten och röda blommor hittar ni hos Modest0)

.

.

Idag har det TOKBLÅST här på öjn och ni vet ju att jag verkligen avskyr blåst! Blir sur och yr av storm, väldigt oharmoniskt och ohärligt. Blir ni också påverkade av när det blåser huggormar? Hoppas det går över snart hur som helst. Så vi har tagit det ganska lugnt och gjort utflykt till leksaksaffären (eller ja järnhandeln i byn med leksaksavdelning) och shoppat lite nytt och kul och varit förbi en gård i trakten och köpt färsk sparris och massa jordgubbar. Så himla gott det är ändå med svenska jordgubbar direkt från landet, mmm Med barra lite lite råsocker och lätt lätt vispad grädde till det i en skål (och så lägger vi till en utsikt över havet också så blir det ännu lite underbarare liksom!:)

.

Nej nu ska det visst ordnas middag här igen så got to go! Men vi ses snaart igen<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 thoughts on “SWEDISH BEAUTY FACTORY

 1. Fy ja, här idiotstormar det, jag blir arg och på dåligt humör bara jag sticker ut näsan genom dörren, så därför har jag tillbringat nästan hela dagen inomhus!!

 2. Ja hjälp vad det blåser. Men som tur är är det västlig som oftast under sommaren, vårt sommarhus ligger som i en liten kuvös, helt perfekt man märker knappt vinden. Ha det skönt på Gotland ♥️

 3. Dessa produkter måste testas! Sen undrar jag om du använder dig av locktång för att få till de där fina lockarna? Och vilken i så fall?

 4. Älskar dina inlägg från Gotland! Måste också prova denna hudvård, toppen med ekologiskt!😊

 5. Hur kan man efter en vecka veta att dessa hudprodukter är bra?
  Jag förstår att det är reklam så då säger man väl att allt är bra, gratis är bra?

  1. Detta är inte reklam, utan några prova-på-produkter som jag testat och fått utan förbehåll. Och jag tycker att jag märker ganska direkt om hudvård är bra eller inte. Om produkten går lätt in i huden, känns bra, återfuktar ordentligt och fyller ut är den bra. Samma sak med de dåliga – då blir jag torr på ett par dagar bara och tappar lystern!

   1. Jo man märker nog snabbt (nästan direkt) om produkter passar eller ej! En annan bra ekologisk huvårdsprodukt är Kora-organics, jag försöker byta ut mina produkter mot så mycket naturligt som möjligt, vore kul att hitta en bra ekologisk foundation också! 🙂 Ge gärna tips på sånt om du vet nåt bra märke!
    Ha en fin forstättning på semestern! <3

 6. Hej,
  Vad är reklam för dig? Ett prov som du har fått gratis – är inte det reklam?

  1. Hej! Ett reklamsamarbete är där jag och en kund har ett avtal angående uppdrag dvs där jag erhåller ersättning för publicering av reklammärkta marknadsföringsinlägg på mina sociala kanaler.

 7. 9 bilder med stor text på väskan och en massa lovord klart att det är reklam oavsett om den är betald eller inte

 8. Men produkterna är väl från olika varumärken? Om jag ska bli det minsta intresserad och klicka vidare krävs mycket mer än att du hyllar de så där allmänt. Jag vill självklart veta mer än att företaget är exklusivt.

 9. Verkar vara härliga produkter. Dem enda jag har verkligen provat och andvänt är Kahina Giving Beauty. Så himla bra, milda produkter med god kvalite. Värt varenda krona enligt min åsikt. Vad bra att produkterna passade bra. Blev nyfiken på det andra jag Inte har provat. Tack så mycket för tipset.
  Trevlig Midsommar ☀️

 10. Haha, gick in på den här bloggen efter flera månaders uppehåll just pga av all reklam. Ser nu att det är exakt densamma fortfarande tyvärr. Skulle aldrig få för mig att köpa något som nån får betalt eller gratis för att skriva gott om. Bye bye!

  1. Nej inte jag heller. Förstår inte hur folk kan vara så blåögda. Skulle aldrig lita på en bloggares betalda/gratis ord.

 11. Kimonon är tyvärr slut o jag vill så gärna veta vilket märke det är på den. Tack på förhand Petra.

Comments are closed.