MIDSOMMAR 2018

.

Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården och så att fira midsommar på öjn igen! Det blev en liten senare start på firandet i år då dagen började med skyfall och kyla och det gick sen några timmar då vi tittade ut genom fönstren och kikade upp på himlen och bara väntade på att det där utlovade  fina vädret skulle komma någon gång. Men så kom det och då blev det fart! Ingen festplats blev det (såå blött i backen ändå och barnen var inte särskilt pepp och ja Moje har ju vattkoppor som ni vet) men massa mys hemma och massa gott att äta..

..

.

.

Den här hade jag gjort bla – en smörgåslaxtårta som jag sett på en skylt utanför Ica Maxi hemma och bara kände att jag var tvungen att testa själv! Sååå god och maffig med lite extra ”wow” och jag lovar att ge er receptet asap:)

..

.

 

.

Vi dukade så klart i mammas växthus, härligaste (och varmaste) stället att sitta på..

.

.

.

Bea var midsommarfin i ny persikorosa klänning från Chloé (Lite sekelskiftesstil på denna och s å himla söt)

.

.

.

Maurits är ju typ OMÖJLIG att fota för han är aldrig still haha. Men jag fick några pics när han lekte vid skatternas favvoplats (här leker de café och restaurang:) Skjortan är från Åhlens och shortsen är Paul Smith Junior

..

..

.

Så bjöd jag även la familia på årets jordgubbstårta! Så klart – en tradition hos oss som hos de flesta av er. I år hade jag svängt ihop en fransk sk Frasier och ni kan får recept på den också (om ni vill alltså?)

.

.

Det var midsommarafton det!

..

Ha en underbar midsommardag så ses vi snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “MIDSOMMAR 2018

  1. Du måste lägga ut recepten på båda tårtorna ser supersmarriga ut😋. Vilket fantastiskt ställe ni har på Gotland.

  2. Men så fina ni alla är 😊 Din klänning är verkligen 👌
    Hoppas sonen kryar på sig fort!

  3. Dem här inläggen från Gotland är så härliga. Fulla av sommar, fin inredning, supersamarriga receptet, underbart mode. Jag är förälskad i Gotland ❣️

  4. Ser så härligt ut! Och vilka otroligt vackra tårtor, så gärna recept! Men pigga på dig först ❤️

  5. Riktiga sommarkänslor får man av att läsa denna blogg nu!! Väntar på recept på de otroligt vackra tårtorna.

Comments are closed.