G L I T T E R

 

.

Tog ett par pics nedanför huset i kvällsljuset igår! Bara för att jag kände mig småsmashing i den här klänningen denna magiska midsommaraftonskväll. En klänning som är bland det skönaste man kan ha på sig. I mjuk glittrig och stretching trikå med form och snygga detaljer som gör det där lilla extra (Älskar ärmarna med band). Från Valerie, så klart (och just nu på rea här kan jag tipsa om och jag har strl 36 som är normal i strl) Sneakers ton i ton är ett par gamla från Uggs. Armbandet är från Midtown i Västerås som har massor med snygga och speciella smycken, också ett superbra tips:) (Och ett annat tips är att ta bilder på er själva i just kvällsljus nu sommar när det är så snällt, smickrande och mjukt. På med lite highlighter också så blir det extra fint!)

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

T A S T E

. Åh, har ni testat hemglass saltlakritsglassbåtar! Jag är ingen jätteivrig glassätare men klassiska smaker…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

MIDSOMMAR 2018

. Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården…

G L I T T E R

  . Tog ett par pics nedanför huset i kvällsljuset igår! Bara för att jag…

VÄRLDENS GOASTE LILLA PAPS

. Hurra, hurra, hurra, hurraa! Ja där sitter han och är så mysig och så…

6 thoughts on “G L I T T E R

  1. Håller med “Hannas krypin” och Cecilita fast jag tycker att de är aningens blygsamma i sin positiva bedömning. De flesta vill känna dig Champion. Jag kom att tänka på våfflor på ett lite roligare sätt, CHVS100, men Midtowns armband och fin klänning är såklart toppen för än fler.

  2. Jag måste ge dig komplimanger för dina fina foton! Har precis börjat blogga och har köpt en liten systemkamera. Men jä….r vad svårt det är att ta fina bilder…ljuset måste vara perfekt! Har du några tips till en nybörjare!
    Kram från Comosjön
    C

  3. Hade turen att läsa ditt inlägg samtidigt som jag var på besök i Västerås, skulle precis lämna hotellet och åka hem till Stockholm. Tog då en tur förbi Midtown och köpte en jätte fin ring, med 30% rabatt dessutom. Tack för tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *